RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tineri reținuți în scara unui bloc din Pașcani, în timp ce așteptau să primească 15.000 lei prin metoda “Accidentul” (FOTO)

Doi tineri de 18 ani au fost reținuți ieri seară în urma unui flagrant, în timp ce așteptau în scara unui bloc să primească o sumă de bani de la un bătrân care fusese anunțat că soția a avut un accident rutier. Aceștia urmează să fie prezentați astăzi instanței.

 

  

Totul a pornit de la un apel pe telefonul fix al unui bătrân din blocul Moldova. Omul în vârstă de 70 ani a fost anunțat că soția sa avut un accident și trebuie să fie operată. Persoanele care l-au contactat au susținut că fac parte din echipa medicală care urmează să realizeze operația, dar este nevoie de o sumă de bani. Indivizii au pretins suma de 15.000 lei.

Un vecin de-al bărbatului a fost cel care a dejucat planurile indivizilor. El a auzit cum bătrânul plângea în telefon și își striga soția. A mers la locuința acestuia și a bătut la ușă. Și-a dat seama că cineva încearcă să îl păcălească pe bătrân.

Suma de bani trebuia dată unor persoane care urmau să ajungă la scara blocului. Între timp a fost alertată Poliția Pașcani, care a organizat flagrantul. Doi tineri au venit în scara blocului pentru a ridica coletul bani. Ei au fost reținuți de polițiștii în civil care monitorizau zona.“Tinerii au fost reținuti pentru 24 de ore. Ei vor fi prezentați astăzi instanței cu propuneri legale”, ne-au declarat reprezentanții Biroului de presă din cadrul IPJ Iași.

Cei doi tineri sunt din Tomești și Ungheni. Se pare că ei au mai participat și la alte tentative de înșelăciune prin metoda accidentul. 

Related posts

Acțiune pentru combaterea cerșetoriei și a comerțului ilicit stradal, la Pașcani

Redacția

Panică într-un magazin din Complexul Kaufland Pașcani din cauza unui client ce a tușit

Marius Parteni

Mașină de la Postul de Poliție Mircești implicată într-un eveniment rutier!

Redacția
Încarcă...