NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Sentință definitivă! Închisoare cu suspendare pentru un pășcănean

Sentinta definitiva in cazul lui Dragomir Gordin din Pascani, unul dintre cei mai mari samsari de masini din judetul Iasi si din Romania.

Astfel, Dragomir Gordin a scapat de  detentie, deoarece judecatorii Curtii de Apel iasi i-au redus astazi pedeapsa de la 5 ani de inchisoare pronuntata de Tribunalul Iasi la data de 20.12.2018 la 4 ani de inchisoare cu suspendare, cu un termen de supraveghere foarte mare de 9 ani (vezi aici). Daca  in aceasta perioada mai savarseste vreo infractiune Dragomir Gordin poate ajunge la inchisoare. Detalii din dosarul prin care a fost trimis in judecata Dragomir Gordin au fost prezentate in articolul cu titlu „Cel mai tare samsar de masini prins cu o frauda de 5 milioane euro”, publicat de Dezvaluirea.ro in data de 6 iulie 2019. Dragomir Gordin a infiintat la data de 23.11.2011, SC DS Auto Strong SRL avand ca obiect de activitate ‘’comertul cu autoturisme si autovehicule  usoare (sub 3,5 tone)’’. SC DS Auto Strong SRL a fost inregistrata ca si platitor de TVA. Cu toate acestea din 2011 si pana cand a fost prins Gordin Dragomir nu s-a sinchisit sa plateasca nici un leu reprezentand TVA si asta in conditiile in care avea  cifra de afaceri de aproape 5 milioane de euro. Desi in sistemul european de evidenta fiscala, firma lui Gordin figureaza cu tranzactii totale 4.461.958 euro, autoritatile romane au recunoscut ca nu au putut produce dovezi decat pentru tranzactii  nedeclarate in valoare de 732.000 euro, conform unui numar de 68 de facturi (achizitii autoturisme).  Valoarea totala a TVA neachitat pentru aceste achizitii este de 779.635 lei.

sursa www.dezvaluirea.ro  

Advertisements

Related posts

Angajat al Primăriei Pașcani prins cu mită, după un flagrant

Marius Parteni

Flori și recomandări din partea polițiștilor rutieri pentru șoferițe

Marius Parteni

Taximetrist patriot: De Ziua Națională s-a cinstit cu mai multe păhărele în timpul programului. Spre seară a ajuns într-un șanț

Marius Parteni
Încarcă...