RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Timişoara: Un tramvai nou, turcesc, a luat foc în depou / Tramvaiul a costat 11,5 milioane de lei

Unul dintre tramvaiele noi achiziţionate de Primăria Timişoara, de la compania Bozankaya din Turcia, a luat foc în depoul Societăţii de Transport Public Timişoara (STPT). Momentan nu se cunoaşte exact de la ce a pornit focul, însă cel mai probabil este vorba despre o problemă la instalaţia electrică, scrie News.ro.

Tramvai TimisoaraFoto: news.ro

Un fum vizibil de la mare distanţă s-a ridicat deasupra unei hale în care se afla unul dintre tramvaiele noi de la firma Bozankaya din Turcia. Focul a izbucnit tocmai la această garnitură.

  

Pompierii au intervenit de urgenţă cu echipaje de la Detaşamentele 1 şi 2 Timişoara.

„În jurul orei 16.29, a venit un apel la numărul de urgenţă 112 legat de producerea unui incendiu la un tramvai Bozankaya. Detaşamentele 1 şi 2 cu un ofiţer şi 10 subofiţeri intervin la faţa locului cu 2 autospeciale, o autoscară şi un container cu pulbere. Când au ajuns pompierii, erau degajări mari de fum. Cauza probabilă a incendiului ar putea fi o problema la instalaţia electrică din zona burdufului tramvaiului”, transmit reprezentanţii ISU Timiş.

Conform primelor informaţii, garnitura s-a aprins pe neaşteptate, muncitorii au observat fumul au sunat la numărul de urgenţă 112.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

„Aproape jumătate” din sistemul energetic al Ucrainei a fost afectat de loviturile rusești, anunță premierul ucrainean

Redacția

Cioloş respinge ideea că ar fi fost prins într-o capcana politică prin desemnarea sa ca premier: Nu e cazul să se îngrijoreze nimeni pentru cariera mea politică

Redacția

G4Media vă urează un an nou fericit! La mulți ani!

Redacția
Încarcă...