NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Timiş: Comisarii de la Protecţia Consumatorului au dat amenzi de peste jumătate de milion de lei şi au oprit de la vânzare două tone de alimente şi trei kilograme de bijuterii

Comisarii de la Protecţia Consumatorului Timiş au făcut, timp de două zile, 37 de controale la Lugoj şi 33 la Timişoara, în urma cărora au dat amenzi de peste 600.000 de lei, au oprit de la vânzare două tone de alimente şi peste trei kilograme de bijuterii. De asemenea, au oprit de la funcţionare laboratorul unui lanţ de cofetării, relatează news.ro

Inspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Timiş au făcut 37 de controale la Lugoj şi alte 33 la Timişoara, iar în urma descinderilor au dat 84 de amenzi, cu o valoare totală de 605.000 lei, dar şi 42 de avertismente.

De asemenea, comisarii au oprit de la vânzare două tone de produse alimentare, dar şi peste trei kilograme de bijuterii pentru a fi verificate dacă sunt sau nu din aur.

Cele multe probleme au fost constatate în unităţile de alimentaţie publică pe linie de igienă şi de depozitare a produselor. Comisarii de la Protecţia Consumatorului au găsit în unele locuri şi produse expirate, iar în bucătării tăvi murdare sau alimente pe care se plimbau muştele.

Advertisements
Advertisements
  

”Laborator de producţie panificaţie cofetărie Seneville a fost propusă închiderea

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Nelu Tătaru explică de ce vom putea fi obligaţi să purtăm masca şi în maşina personală

Redacția

Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi își reia parțial, miercuri, activitatea în ambulatoriu

Redacția

Tudose critică recomandările UE: Când ziceam că regula iernii va fi „scapă cine poate”, eram neamț fără să știu

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site