NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Mesajul alarmant al unui poliţist sindicalist: „Este Poliţia Română un sistem semi-mafiot? În opinia mea, da!“

Vice-liderul Sindicatului Europol are o postare extrem de virulentă pe Facebook, susţinând că Poliţia Română este un sistem semi-mafiot şi că personal se gândeşte să fugă din sistem cât mai repede „pentru a scăpa cu viaţă”.

Ioan Cănărău, agent principal şef în cadrul Inspectoratului Neamţ, la Poliţia Roman, a publicat pe 15 iulie un mesaj extrem de dur pe contul de socializare, prezentându-şi opinia despre unele stări de fapt din cadrul instituţiei din subordinea Ministerului Administraţiei şi Internelor. 

De altfel, vicepreşedintele Sindicatului Europol nu este la prima postare de acest gen, fiind cunoscut ca foarte vocal şi critic, mai ales cu cei de la comanda inspectoratelor judeţene, IGPR sau minister. 

„Trebuie să fug cât mai am timp, ca să scap cu viaţă!. Aşa gândesc eu, după 27 de ani de poliţie!“. Astea-s frazele cu care subofiţerul începe, pe Facebook, „rechizitoriul“ la adresa structurii din care face parte, apoi pune o întrebare, „Este Poliţia Română un sistem semi mafiot?“ şi răspunde tot el: „În opinia mea, da!“

  

Susţine că nu-i e frică de infractori (a avut parte de mulţi, deoarece lucrează la Ordine Publică, mai ales  noaptea, Romanul fiind cunoscut ca fiind un oraş cu „potenţial“ în domeniu), ci de comorbidităţile căpătate în exerciţiul funcţiunii: 

„Nu fug de frica vreunui cuţit în spate, furcă-n gât (cu referire la un episod de acum câţiva ani, când un hoţ i-a pus unealta la gât şi a fost nevoit să tragă, pentru a se apăra – n.r.), sau o sabie în cap, mai tare mi-e frică de comorbidităţile «dobândite» în tot acest timp!“. 

Continuarea pe adevarul.ro

Advertisements

Related posts

Un bărbat infectat cu Covid-19 şi-a vărsat nervii în spital, în așteptarea ambulanței

Redacția

VIDEO: Oameni pândind pe la colțuri să poată scăpa neamendați de Poliție

Redacția

Tot mai mulţi minori cer permisiunea judecătorilor pentru a se căsători

Redacția
Încarcă...