NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Tichete sociale de sărbători. Iată ce trebuie să faceți pentru a beneficia de ele!

Primăria Pașcani pune la dispoziția persoanelor cu venituri de până la 640 lei pe familie sau persoană, 1.000 de tichete sociale pentru sărbătorile de iarnă, cu o valoare de 100 lei. Cererile se depun în următoarele două săptămâni la sediul instituției.     

 

Pot înainte solicitări cei care au venitul de până la 640 de lei membru de familie/ persoana singură. Dosarele cu actele doveditoare se pot depune zilnic la funcționarii de la Asistență Socială.“Programul este următorul 09:00 -14:00 de luni – Joi, 09:00 -13:00 Vineri. Atenție, neprezentarea actelor de identitate în original atrage respingerea cererii. De asemenea, lipsa unui act solicitat atrage neacordarea ajutorului”, se arată într-un comunicat postat pe pagina de facebook a instituției.

 Dosarul trebuie să conțină actele de identitate ale solicitantului și membrilor familiei, copia hotărârii de divorț dacă este cazul, hotărârea de plasament familial, de adopție ori tutelă, adeverință de salariat din care să rezulte salariul net aferent lunii anterioare, cupon de pensie, cupon indemnizație de șomaj, handicap, creșterea copilului, alocație de stat, adeverință de tip venit de la ANAF, alte documente justificative dacă solicitantul are și alte venituri. Evaluarea solicitărilor se va face în baza anchetelor sociale. 

Advertisements

Related posts

Cercetașii pășcăneni sărbătoresc Ziua Mondială a Cercetăşiei

Răzvan Grecu

Trei copii au băut până au leșinat. Își cumpăraseră coniac din banii strânși la urat

Redacția

Cum pot fi reclamate cazurile de muncă la negru

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site