NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

„Teroristul roţilor” de la Târgu Frumos, un puşti ce ieşise nervos de la discotecă

Un puşti în vârstă de 18 ani este suspectul principal în cazul celor 40 de autoturisme vandalizate la Târgu Frumos, fapt întâmplat în urmă cu două săptămâni.

Poliţiştii din Târgu Frumos au vizionat imaginile de pe mai multe camere din oraş şi au concluzionat că tânărul ar fi cel care a spart cauciucurile celor 40 de autoturisme. Maşinile au fost vandalizate într-o sâmbătă (acum 10 zile – n.r.), când tânărul ar fi fost dat afară din discotecă de către gardieni. Nervos, tânărul a spart cauciucurile maşinilor. “Este un tânăr din localitate. Poliţiştii s-au uitat pe imagini şi l-au văzut pe acesta cum înţepa roţile. El însă nu recunoaşte. În plus, imaginile filmate sunt neclare, fiind noapte”, a precizat Ionel Vatamanu, primarul oraşului Târgu Frumos.

Bilanţul pagubelor

Poliţiştii au precizat oficial că doar s-a restrâns cercul de suspecţi în acest caz. “Se lucrează la probatoriu şi s-a restrâns cercul de suspecţi la o singură persoană. Se continuă cercetările”, a spus şi Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei. Numai o mică parte dintre proprietarii autoturismelor vandalizate au făcut plângeri la Poliţie. Dacă în prima zi erau patru plângeri, numărul a urcat la opt.

Reamintim că, în urmă cu aproape două săptămâni, într-o duminică dimineaţă, pe mai multe străzi din oraşul Târgu Frumos au fost vandalizate aproximativ 40 de autoturisme. O parte dintre acestea aveau toate roţile înţepate cu cuţitul. Cele mai multe maşini cu cauciucurile înţepate se aflau pe strada Petru Rareş, unde atât pe stânga cât şi pe dreapta stăteau pe jante circa 20 de autoturisme şi autoutilitare. Autorul a făcut alte “victime” inclusiv la maşinile parcate pe strada spitalului din localitate, dar şi printre blocurile din apropiere, alte şapte sau opt autoturisme. Dementul a “revenit” la strada Petru Rareş, a mai înţepat câteva maşini, apoi a “virat” dreapta pe strada Ştefan cel Mare şi Sfânt, unde a înţepat circa zece maşini, apoi după 100 de metri a cotit stânga, pe o străduţă laterală, numită tot Ştefan cel Mare, unde a mai înţepat şase sau şapte maşini. Pe strada Ştefan cel Mare şi Sfânt individul a fost filmat de o cameră de luat vederi aflată pe un stâlp.

Reporterii „Ziarului de Iaşi” au fotografiat 22 de autoturisme cu roţile dezumflate: trei autoturisme Renault, un Ford, două autoutilitare Iveco, trei Matiz, un Seat, un Fiat, un Volkswagen, două Loganuri, un Alfa Romeo, un Mercedes Vito, un Opel, două Dacii berline şi un Mercedes.

sursa www.ziaruldeiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

(VIDEO) Doi tineri l-au stâlcit în bătaie pe bărbatul din Neamț acuzat pe Facebook că ar fi lovit o femeie cu copilul în braţe

Redacția

Pășcănean prins în flagrant în timp ce comercializa ilegal obiecte pirotehnice

Teona Gherasim

Zece vârstnici din Pașcani și suburbii au fost instruiți de polițiști cum să se ferească de escroci

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site