NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Tentativă de suicid cu insecticid în cazul unui bătrân de 68 de ani

Uneori, în cadrul procesului de îmbătrânire, oamenii sunt cuprinși de depresie în loc de înțelepciune.

 

Este și cazul unui bărbat de 68 de ani, din localitatea Conțești, care, aseară, în jurul orelor 22.30, a fost adus de membrii familiei la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal.

  

Medicul de gardă a fost înștiințat de soția pacientului că bărbatul încercase să se sinucidă prin ingerarea unei cantități semnificative de insecticid folosit pentru stropirea cartofilor, însă a fost oprit înainte să facă acest gest.

Declarațiile pacientului, aflat în evidența spitalului cu probleme psihice, intrau în contradicție cu această ipoteză, el susținând că apucase să bea din lichidul deosebit de toxic. Din acest motiv, personalul medical i-a făcut imediat un set întreg de analize.

În urma rezultatelor, s-a constatat faptul că bărbatul nu consumase nici un fel de substanțe toxice, însă consumase alcool. Ulterior, i s-a făcut și un control psihiatric în spital. 

Medicul specialist a constat că pacientul prezenta tulburări afectiv-organice (labilitate emoțională) și i-a întocmit o rețetă cu medicamentele recomandate, însă, conform procedurilor, bărbatul a fost trimis în cursul zilei de astăzi la Spitalul Socola din Iași pentru investigații amănunțite.

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Victorie în instanţă pentru medicii din 10 centre de permanenţă din județ

Redacția

Stare bună pentru cadrele medicale și pacienții de la Neuro

Redacția

Lista actualizată a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. A fost introdusă și Bulgaria. Cei care vin de acolo intră în carantină

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site