NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Tentativă de sinucidere! O femeie s-a urcat pe un stâlp și amenință că se aruncă

Tentativă de sinucidere în Iași. În urmă cu câteva minute o femeie s-a urcat pe un stâlp în zona Carrefour Felicia și amenință că se aruncă. Momentan nu se cunosc motivele care au făcut-o pe aceasta să recurgă la acest gest. Din informațiile pe care reporterii Cotidianuliui Bună Ziua Iași le dețin, se pare că la fața locului au intervenit inițial polițiștii din cadrul Secției 5 care au reușit să o convingă pe femeie să coboare de pe stâlp. Ulterior au ajuns ți echipajele de pompieri. Femeia a fost transportată la Institutul de Psihiatrie „Socola”.

Tentativă de sinucidere sau semnal de alarmă? Autoritățile ieșene se confruntă din ce în ce mai des cu situații limită

O persoană s-a urcat pe un stâlp şi a ameninţat că se aruncă. La faţa locului au ajuns poliţiştii, un echipaj de salvare, dar şi negociatori. Bărbatul are aproximativ 40 de ani şi ameninţa că se aruncă. Incidentul s-a desfășurat în cartierul Alexandru, după pod. Pericolul a fost unul mare deoarece bărbatul s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune şi putea fi electrocutat în orice moment. Bărbatul le-ar fi spus pompierilor de la ISU că este domiciliat în Timişoara. Acesta ar fi lucrat la o stână timp de trei luni şi nu a fost plătit. Gestul a fost unul de a atrage atenţia asupra situaţiei în care se afla. Culmea, după ce poliţiştii l-au legitimat, aceştia au observat că actele sunt false.

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iași a fost solicitat să intervină în municipiul Iași, strada Cerna pentru salvarea unei persoane care s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune, la o înălțime de aproximativ 25 m. La locul intervenției s-a deplasat autoplaforma pentru salvarea la înălțimi, o autospecială de stingere și un echipaj de prim ajutor. Furnizarea cu energie electrică a fost întrerupta și a fost amplasată perna pneumatică. Intervenţia a fost coordonata de IPJ Iași, ISU fiind forță de sprijin. După aproximativ 90 de minute, bărbatul în vârstă de 24 de ani a fost convins să urce în nacela autoplatformei și a fost coborât în siguranță la nivul solului, acesta fiind preluat de echipajele de poliţie prezente la faţa locului.”, a transmis un reprezentant al ISU.

BZI

  
Advertisements

Related posts

Bărbatul care a căzut pe scările din fața Primăriei a murit

Oana Cordoneanu

Regele Ferdinand Întregitorul s-a întors la Iaşi

Redacția

Șapte familii din Pașcani, cu o situație materială precară, vor primi bani de la Primărie pe 1 Decembrie

Redacția
Încarcă...