NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Tenismenul sârb Novak Djokovic, după ce a pierdut finala US Open: Publicul m-a făcut să mă simt foarte special/ Când s-a făcut ultimul schimb al zonelor de teren am izbucnit în plâns

Tenismenul sârb Novak Djokovic s-a declarat încântat de susţinerea de care a beneficiat din partea publicului, în finala US Open, chiar dacă nu a reuşit să câştige al patrulea său titlu de Grand Slam din acest an, fiind învins de rusul Daniil Medvedev, duminică la New York, transmite Agerpres.

„O parte din mine este foarte tristă, desigur. Este foarte greu de digerat această înfrângere, când ştiam ce era în joc. Dar, pe de altă parte, am simţit ceva ce nu am simţit niciodată în viaţa mea aici, la New York. Publicul m-a făcut să mă simt foarte special.

Nu aş spune că mă aşteptam la ceva, dar cantitatea de susţinere, energie şi dragoste pe care am primit-o de la spectatori… Este ceva ce îmi voi amintit pentru totdeauna. Acesta este motivul pentru care, atunci când s-a făcut ultimul schimb al zonelor de teren am izbucnit în plâns. Emoţia a fost atât de puternică.

Este ceva la fel de puternic ca şi câştigarea a 21 de turnee de Grand Slam. Aşa m-am simţit, cu toată sinceritatea. Mi-au mers la inimă. Acesta sunt genul de momente pe care le preţuim. Da, a fost minunat”, a spus Djokovic în timpul conferinţei de presă pe care a susţinut-o după finală.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Turcan, la alegerile PNL Sibiu: „Această competiţie este a mea cu Ludovic Orban”. Ministrul îl acuză pe liderul PNL că face „jocuri de culise”. Cum răspunde Orban

Redacția

Ninsorile au revenit în Moldova. Cum se circulă pe drumurile naționale

Redacția

VIDEO: Șeful Aeroportului Iași și-a dat demisia

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site