NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Maia Sandu, ”pusă la colț” și de Vladimir Voronin: ”Ceea ce ea a permis, intenționat sau neintenționat, va costa scump toată Moldova”

În ultima perioadă, Maia Sandu – președintele Republicii Moldova – este ”pusă la colț” pentru politica externă pro-europeană pe care o promovează, ultimul care transmite că vor exista repercusiuni negative, pe termen lung, fiind Vladimir Voronin, fost președinte al republicii timp de 8 ani.

Vladimir Voronin – președinte al Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM), aflat acum în opoziție, alături de Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), președinte fiind Igor Dodon – o avertizează pe Maia Sandu că politica pe care o duce ”va costa scump toată Moldova”.

Voronin este deranjat, la rândul său, de participarea Maiei Sandu la ”Platforma Crimeea”, desfășurată la Kiev, acolo unde președintele Republicii Moldova a semnat – pe data de 23 august 2021 -, o declarație comună, împreună cu 45 de reprezentanți ai altor state și organizații internaționale.

Gestul emoționant pe care l-a facut o mamă bolnavă de cancer. Și-a amputat piciorul pentru a salva viaţa copilului nenăscut

  

13 Sep, 13:36 | Știri externe

Autoritățile suedeze au respins cererea unui cuplu care dorea să își numească băiatul Vladimir Putin: ”Numele nu trebuie să fie ofensatoare sau să creeze disconfort”

13 Sep, 12:20 | Știri externe

Cutremur puternic în Iran. Autoritățile sunt în alertă

13 Sep, 10:56 | Știri externe

”Sunt aici pentru a reafirma sprijinul neclintit al Republicii Moldova pentru suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei în cadrul frontierelor sale internațional recunoscute. Crimeea este parte a Ucrainei,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Criză în Afganistan. Germania își închide ambasada la Kabul

Redacția

Suspiciuni de asasinat, după ce un disident din Belarus a fost găsit spânzurat în Ucraina

Redacția

„The Dust Lady”. Fiica supraviețuitoarei atentatelor din 11 septembrie, acoperită de praf şi cenuşă, își amintește de trauma prin care a trecut mama sa

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site