NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Zece adolescenți teribiliști au furat o mașină și s-au răsturnat. Șoferul are numai 14 ani

O maşină în care se aflau 10 minori a fost implicat într-un accident teribil, după ce un băiat în vârstă de 14 ani care se afla la volanul autoturismului a pierdut controlul volanului din cauza vitezei și s-a răsturnat, potrivit ziarului Debrăila.

Adolescentul de 14 ani a furat mașina părinților, după care a fost să-și ia prietenii la o plimbare. 10 persoane au urcat în autoturismul băiatului și au pornit într-o cursă nebună pe străzile din Brăila. La un moment dat, băiatul a pierdut controlul maşinii, probabil din cauza vitezei, iar autoturismul s-a răsturnat pe câmp. Incidentul a avut loc luni seară, însă autorităţile l-au anunţat abia marți seară, potrivit ziarul Debrăila. “În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a nouă dintre tineri, aceștia fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În continuare se desfășoară cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”, a transmis IPJ Brăila.

ziarul de iasi

loading...
Advertisements

Related posts

Contraamiralul în retragere Mircea Caragea, profil de erou. A luptat în 1944 pe distrugătorul „Regina Maria”, dar comuniştii l-au făcut muncitor necalificat

Redacția

Un bărbat a murit în urma unei căzături de la 10 metri! Medicii l-au resuscitat zeci de minute

Redacția

Incepand de astazi rovinieta va putea fi platita prin SMS

Redacția
Încarcă...