RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Zece adolescenți teribiliști au furat o mașină și s-au răsturnat. Șoferul are numai 14 ani

O maşină în care se aflau 10 minori a fost implicat într-un accident teribil, după ce un băiat în vârstă de 14 ani care se afla la volanul autoturismului a pierdut controlul volanului din cauza vitezei și s-a răsturnat, potrivit ziarului Debrăila.

Adolescentul de 14 ani a furat mașina părinților, după care a fost să-și ia prietenii la o plimbare. 10 persoane au urcat în autoturismul băiatului și au pornit într-o cursă nebună pe străzile din Brăila. La un moment dat, băiatul a pierdut controlul maşinii, probabil din cauza vitezei, iar autoturismul s-a răsturnat pe câmp. Incidentul a avut loc luni seară, însă autorităţile l-au anunţat abia marți seară, potrivit ziarul Debrăila. “În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a nouă dintre tineri, aceștia fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În continuare se desfășoară cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”, a transmis IPJ Brăila.

ziarul de iasi

Related posts

UAIC renunţă la examenele scrise; probele orale se vor susţine online

Redacția

Scrutinul prezidenţial din Rusia nu este „nici liber şi nici corect”, declară UE şi NATO

Redacția

Cea mai capricioasă vară din ultimii ani. În iunie și iulie au fost emise 128 de coduri roșii, cele mai multe din istoria măsurătorilor

Redacția
Încarcă...