RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Televiziunea favorită a primarului a șters clipul cu „N-am făcut, pentru că n-am făcut”! NewsPascani.com îți oferă posibilitatea să revezi momentul de care se rușinează Dumitru Pantazi! (VIDEO)

Bit TV, televiziunea favorită a primarului Dumitru Pantazi se rușinează de gafa pe care acesta din urmă a făcut-o într-o emisiune televizată. Celebra, de acum, replică „N-am făcut pentru că n-am făcut” a fost mediatizată pe conturile de Facebook ale liberalilor fiind însoțită de comentarii nu tocmai favorabile candidatului PSD.  

Acesta este, probabil, motivul pentru care cei de la Bit TV au solicitat atât Facebook cât și YouTube să restricționeze accesul la acest clip. Temeiul solicitării au fost drepturile de autor.

  

În mod ciudat, însă, clipurile difuzate de pe Facebook de PSD, în care Marius Pintilie este actorul principal, în aceeași emisiune la BIT TV, nu au avut parte de același tratament din partea lui Cătălin Cojocaru, editorul televiziunii favorite a primarului Dumitru Pantazi. Ele fiind și acum on-line.

{flv}mitica{/flv}

Sursa video Bit Tv

Și Actualitatea TV a avut parte de un comportament similar din partea lui Cătălin Cojocaru. Atunci când am postat pe Youtube un segment dintr-o emisiunea a Bit TV, în care primarul Dumitru Pantazi declara că referendumul este singura soluție în criza apei, clipul a fost restricționat la solicitarea favoriților primarului.

 Toate acestea în contextul în care și Bit TV a preluat de la Actualitatea TV imagini filmate în exclusivitate: bruscarea cetățenilor de către polițiștii locali la intrarea în Primărie sau o înregistrarea cu un profesor ce avea un limbaj neadecvat la adresa elevilor săi.

 

Related posts

Vicepreședinte PNL: ”La Pașcani există o alianță PSD – PDL. Directorul Eugen Chiriac a fost schimbat politic ”

Răzvan Grecu

Referendum pentru apă: Motivele pentru care cetățenii trebuie să își spună cuvântul legat de Apavital și A.R.S.A.C.I.S (VIDEO)

Redacția

Scor disproporționat la alegerile prezidențiale în județul Iași

Redacția
Încarcă...