NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Tehnici folosite de experți pentru a-și mări șansele de câștig la păcănele

 

Orice ai face, nu poți învinge cazinoul pe termen lung. Această idee trebuie să fie fixată în mintea fiecărui amator de jocuri de noroc, iar cei care nu conștientizează acest lucru riscă să aibă probleme în viitor. Cu toate acestea, jucătorii pot face anumite lucruri pentru a avea șanse mai bune de reușită la păcănele.

Practic, a-ți mări șansele de reușită nu înseamnă neapărat că vei avea și rezultate mai bune pe termen scurt, însă cu siguranță, pe termen lung, acest lucru se poate remarca, atâta vreme cât jucătorul își ține și o evidență exactă care să-i permită să facă comparații. În cele ce urmează vom discuta așadar despre câteva dintre tehnicile folosite de către cunoscători pentru a-și rotunji șansele de reușită.

  

Joacă numai la păcănele online

Logica din spatele acestei idei este cât se poate de simplă și ține strict de marja de câștig practicată de către operatori. Dacă în cazul păcănelelor din sălile de jocuri, payout-ul poate fi de doar 70% (lucru complet legal), la păcănele online se practică marje de câștig mai mari de 92% în aproape toate cazurile. Anumite jocuri plătesc chiar și 99% din încasări înapoi către jucători, lucru care nu se întâmplă în offline. Acest argument este simplu ca bună ziua și nu mai necesită alte explicații.

Profită de bonusurile oferite la cazino online

 

Cunoscătorii știu că una dintre modalitățile prin care îți pot mări șansele de câștig este să revendice promoțiile oferite de către operatorii de păcănele online. Practic, având mai mulți bani sau rotiri suplimentare, șansele tale de reușită cresc, întrucât tu folosești aceeași sumă, însă ai mai multe șanse de câștig. Așa că nu mai sta pe gânduri atunci când vezi un bonus la cazino online fără depunere. Acestea sunt furnizate, de regulă, pentru ca noii jucători să se familiarizeze cu interfața cazinoului, însă apoi, bonusul la prima depunere poate fi de asemenea revendicat, iar condițiile de rulaj sunt de regulă mai bune în cadrul acestor tipuri de oferte.

Stabilește-ți un obiectiv și oprește-te la timp

 

Dacă obiceiul tău este să joci până când pierzi toți banii, de acolo ți se trag și nereușitele. Este necesar să știi ce sumă vei juca înainte de a intra într-un cazinou sau de a deschide o aplicație de cazinou online și când să te oprești. Spre exemplu, poți alege să joci cel mult 100 lei, indiferent de cât câștigi, cu gândul să te oprești în momentul în care atingi un profit de 50 de lei. În felul acesta, vei marca mai multe zile cu profit și implicit, la sfârșit de lună vei avea rezultate mai bune, chiar dacă tot pe minus vei fii. Gândește-te că e mai bine să pleci din cazinou cu un câștig mic, decât să pleci cu coada între picioare.

Caută jocurile cu payout ridicat

 

Marja de câștig a jocurilor este importantă chiar și pentru cei care joacă păcănele exclusiv online, întrucât diferențele între jocuri pot fi relativ mari dacă este să realizăm anumite simulări pe termen mediu și lung. Să vă prezentăm așadar câteva payout-uri ale unor jocuri cunoscute la noi în țară:

·         Jacks or Better – 99.5%

·         Blood Suckers – 98%

·         Lucky Lady Charm Deluxe – 97.1%

·         Dazzle Me – 96.9%

·         Twin Spin Deluxe – 96.6%

·         Dolphin’s Pearl – 96.1%

·         Gonzo’s Quest – 96%

·         Sizzling Hot Deluxe 95.6%

·         Book of Ra – 95.1%

Precum puteți vedea, jocul de păcănele cu cel mai ridicat payout dintre cele alese de noi este una dintre sutele de variații ale jocului de Video Poker. Poate că în acest moment v-ați schimbat părerea despre împătimiții acestui de tip de joc, al cărui farmec constă în dublaje.

Joacă o miză fixă la fiecare rotire și sesiune

 

(link pe poză https://www.gaminator.com/ro/)

Este foarte indicat să joci o miză fixă la fiecare rotire și sesiune, iar dacă combini asta cu impunerea și respectarea regulilor și obiectivelor pe care ți le-ai propus (cum am vorbit mai sus), vei avea parte de o continuitate mai bună. În timp ce joci la păcănele pot apărea momente în care ai tentația să ieși din tipar, să mărești miza, iar mai apoi, dacă lucrurile continuă să meargă prost, ai putea să scoți din buzunar și alți bani pe care inițial nu voiai să-i joci. Jucând o miză fixă de fiecare dată te vei ajuta să-ți înfrânezi aceste ieșiri care de regulă, nu fac altceva decât să-ți golească buzunarele. Fiind cumpătat, pierderile tale vor fi automat mai mici și prin urmare, șansele tale de reușită se măresc.

Nu folosi jocul ca pe un refugiu

 

 

Jocurile de cazinou au fost făcute pentru distracție și nu ca un refugiu pentru problemele personale. Dacă ai probleme de natură emoțională, cel mai bine ar fi să mergi la psiholog și să nu cauți nici un fel de refugiu care poate provoca dependență. Problema este că jocurile de noroc nu-ți vor putea rezolva problemele, iar tu riști să-ți pierzi cumpătul și să faci prostii la masa de joc. De aceea, încearcă să eviți să transformi această activitate într-un refugiu. Dacă se întâmplă să depășești vreodată granița fină a jocului de plăcere, adresează-te neapărat echipei Joc Responsabil.

Advertisements

Related posts

NADIA COMĂNECI // Reconstituirea evadării din infern a Nadiei Comăneci acum 29 de ani, pas cu pas » A fugit din România comunistă trecând clandestin două granițe

Redacția

Interviu cu actrița și realizatoarea TV Corina Dănilă

Redacția

Discursul ministrului Justiției, plin de greșeli

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site