NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Mesajele de pe facebook care au provocat incidentul de la Colegiul M. Sadoveanu: ” We Dominte, te bagi să îl omorâm pe Emi într-o scară de bloc?”, scrie unul dintre membrii grupului

Incidentul de astăzi de la Colegiul Național “Mihail Sadoveanu” scoate în evidență amănunte uluitoare. Tinerii care și-au creat un grup privat pentru discuții aveau multe ținte, de la oameni de afaceri până la colegi de școală.

Acest lucru este scos în evidență de printurile făcute de pe facebook, care au fost distribuite în rândul elevilor cel mai probabil de o persoană cu identitate falsă. Fostul elev de la “Sadoveanu” care astăzi a intrat în incinta unității de învățământ a fost ținta unor mesaje calomnioase, unele dintre ele la limita penalului. “We Dominte, te bagi să îl omorâm pe Emi într-o scară de bloc? Într-o seară când plouă ne ascundem într-o scară, acolo peste drum de Integrata, unde îs garsonierele alea și sunăm să dăm comandă de pizza. Și când intră fraierul în scară îl ardem”, sunt câteva din mesajele postate.

Mesajul l-a vizat pe Emi Asofronii, fost elev al colegiului. Acesta a intrat în unitatea de învățământ în timpul unei pauze și l-a lovit pe Andrei Blejușcă. Carmen Dimitriu, directorul Colegiului Național a declarat: “ Este vorba despre un absolvent din 2015 care a venit în școală. A fost legitimat la poartă de către gardieni cu pretextul că are treabă la secretariat. El s-a dus la o clasă de a XII-a, de la parter unde a avut loc un incident minor, o răfuială cu niște elevi de la acea clasă. Noi am luat măsuri, am vorbit cu Poliția de Proximitate, i-am trimis pe băieții care au fost agresați verbal la poliție pentru a da o declarație, iar de acolo am aflat că acest fost elev a mai avut antecedente.

Incidentul a fost comentat și de șeful firmei care asigură paza în unitatea de învățământ.“Un fost elev care a terminat  la Liceul Sadoveanu s-a legitimat la poartă și a cerut permisiunea să meargă la secretariat să-și ridice niște documente și din ce am înțeles a mers la parter, la clasa a XII-a C, unde a avut loc altercația cu un elev. Din câte am înțeles motivul este legat de niște postări de pe facebook. Angajații de la firma noastră trebuie să-i legitimeze.Există un registru la poartă unde este notată ora la care intră persoana și ora la care iese și datele de identificare a persoanei respectivă.  Individul a intrat astăzi la ora 09:20 și a ieșit la 09:27″, ne-a declarat Tiberiu Vrânceanu, șeful firmei de pază.

Cazul este acum cercetat de Poliția Pașcani, iar cel mai probabil după apariția printurilor ancheta va lua o altă întorsătură.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Pășcăneanul Alexandru Grosu a smuls de la audițiile X Factor doar un dans (VIDEO)

Redacția

O adolescentă de 14 ani din Pașcani a ajuns în finala “Belgium’s Got Talent”.Cum a cantat melodia lui Adele, “Rolling in the deep” (Video)

Redacția

3 lucruri importante de care trebuie sa tii cont atunci cand cumperi o casa de vacanta

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site