NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Târgu Frumos: Un nou pas pentru construirea unui nou bloc ANL

24 de apartamente vor fi construite la Târgu Frumos, prin Agenția Națională de Locuințe, care a finalizat contractarea serviciilor de execuție a lucrărilor construcții-montaj aferente.

Au fost evaluate ofertele provenite de la șapte societăți.  Valoarea contractului este de 4.756.454,31 de lei (inclusiv TVA).

Blocul, cu un regim de înălțime P+2E+M, va fi construit pe strada Bogdan Vodă nr.5A din Târgu Frumos, pe terenul pus la dispoziţia Agenției, de către autorităţile publice locale, cu drept de folosinţă gratuită pe întreaga perioadă de realizare a investiţiilor. De asemenea, consiliul local asigură utilităţile și dotările tehnico-edilitare necesare.

Tronsonul de bloc va fi cu 24 de unități locative, din care 12 apartamente cu o camera si 12 apartamente cu doua camere.

  

După finalizarea lucrărilor, locuințele sunt predate autorităților publice locale în vederea administrării și repartizării către tinerii care îndeplinesc criteriile de acces. Sumele necesare finnațării se asigură de la bugetul de stat, prin Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. Conform ultimelor date disponibile, tinerii din oraș au făcut peste 300 de solicitări pentru obținerea unei locuințe ANL.

În perioada 2001-2017 la Târgu Frumos au fost construite 48 de locuințe pentru tineri.

Advertisements

Related posts

160 de burse pentru elevii din Târgu Frumos

Ema Roman

Târgu Frumos intră în atmosfera de sărbătoare! Se aprinde iluminatul festiv și va avea loc un concert de colinde

Ema Roman

Buget fără precedent pentru manifestarea din acest an a Zilelor Orașului Târgu Frumos

Ema Roman
Încarcă...