RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Târgu Frumos: A fost ocupat postul de medic îngrijiri paliative la Spitalul „Sf. Ioan”

Postul de medic primar medicină de familie cu atestat în îngrijiri paliative la Spitalul de Boli Cronice „Sf.Ioan” din Târgu Frumos s-a ocupat, în urma concursului care a avut loc pe data de 17 septembrie.

 

  

Maria Carmen Benchea a fost singurul candidat înscris la concurs, este medic de familie în cadrul unui cabinet din Târgu Frumos. A reușit să ocupe postul, după ce a reușit să treacă de cele două probe: scrisă și clinică.

În 2016 la Spitalul din Târgu Frumos s-a deschis un compartiment de îngrijiri paliative. Printre unităţile de stat din județul Iași care au compartiment pentru îngrijire paliativă se numără Institutul Regional de Oncologie, Spitalul Municipal Paşcani și Institutul de Psihiatrie „Socola” .

Spitalul de Boli Cronice „Sfântul Ioan“ din Târgu Frumos a fost închis în 2011, și redeschis în 2015. Începând cu 1 mai 2018 a fost reconfirmat pe funcție managerul Iulian Oboroceanu, care va conduce unitatea medicală pentru următorii 4 ani. 

 

Related posts

Vești bune: Operația la coloană a tinerei implicată în accidentul de la Conțești a reușit

Irina Gherasim

România se apropie de 5.000 de cazuri COVID-19 pe zi

Redacția

Iohannis: Din 15 mai se elimină portul măștii la exterior (cu câteva excepții) și se elimină restricțiile de circulație noaptea. Nunțile și botezurile fără restricții dacă participanții sunt vaccinați

Redacția
Încarcă...