NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ţară, ţară, vrem ostaşi! Armata Română caută militari pentru trupele speciale

 

 

Armata română caută militari pentru trupele speciale. Ei vor pleca pe front în misiuni dintre cele mai riscante şi, de multe ori, secrete. După luni de antrenament, cei care termină stagiul de pregătire vor salva familii aflate sub asediul teroriştilor în Afganistan şi Irak sau vor lupta cu inamicii pe mare.

 

Bravii militari sunt români şi sunt elevi ai şcolii de aplicaţii a forţelor speciale. Cea mai puternică şi mai intens pregătită structură din armata română. Se spune că atunci când o misiune este imposibilă, intervin Forţele Speciale. Ofiţerii se antrenează în fiecare zi pentru cele mai dificile situaţii de pe front. La acest antrenament trebuie să cucerească o ţintă pe terenul inamicilor.

În teatrele de operaţii din Afganistan ori de pe Marea Mediterană, supravieţuirea nu se poate simula. Misiunile durează uneori luni de zile iar camarazii devin a doua familie. Antrenamentele sunt intense pentru a se întoarce cu toţii acasă teferi.

Armata caută 40 de militari pentru forţele speciale. Recrutările nu se fac doar din rândul soldaţilor profesionişti, ci şi dintre civili. Probele însă nu sunt uşoare deloc.

 

 sursa www.a1.ro

loading...
Advertisements

Related posts

Un ieşean, sancţionat pentru nerespectarea Ordonanţelor Militare. De câte ori a fost amendat bărbatul

Redacția

Fără mască în spații închise? Alexandru Rafila, despre situațiile în care acest lucru ar fi permis

Redacția

Mai multe asistente şi infirmiere de la Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi, depistate cu COVID-19

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site