NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Plata online a taxelor şi impozitelor, amânată la Paşcani! Cât mai durează până vor scăpa păşcănenii de statul la cozi

Achitarea online a taxelor şi impozitelor la Paşcani nu va fi posibilă prea curând. Deşi au fost discuţii în legătură cu implementarea unui sistem care să-i ajute pe cetăţeni să evite cozile, până acum nu s-a concretizat nimic.

 

Chestionat pe marginea acestui subiect, purtătorul de cuvânt al Primăriei a precizat că este posibil ca acest sistem să fie implementat la Paşcani anul acesta.

La acest moment, plăţile se fac cu bani cash la ghişeu sau prin intermediul cardurilor. Contribuabilii care deţin un card bancar îşi pot plăti taxele şi impozitele la POS-urile instalate la unităţile teritoriale ale Trezoreriei. 

Pentru a fi posibilă plata online, municipalitatea ar trebui să intre în Sistemul Naţional Electronic de Plată Online cu Cardul Bancar.  Acest lucru va permite plata online prin site-ul www.ghiseul.ro, operat de către Centrul Naţional pentru Managementul Societăţii Informaţionale, a obligaţiilor fiscale locale existente.

 

Advertisements

Related posts

Dezbaterea publică a Bugetului pe anul 2014 al Municipiului Pașcani va avea loc vineri la Primărie

Răzvan Grecu

Referendum online: intră și votează dacă vrei sau nu ca ApaVital să mai opereze în municipiu! Transmite un mesaj aleșilor locali cu nemulțumirile tale!

Răzvan Grecu

Primăria Pașcani acordă tichete sociale pentru sărbătorile de iarnă

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site