NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tânăr reținut după ce a furat o sumă importantă de bani din mașina unui taximetrist din Pașcani

Un tânăr de 30 ani, din municipiul Iași, a fost reținut astăzi pentru 24 de ore de polițiștii Biroului Judiciar din cadrul Poliției Pașcani. Acesta ar fi furat 2.000 lei din mașina taximetristului care a mers să preia o comandă la care s-a deplasat.

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Iași, cel reținut urmează să fie prezentat mâine în fața procurorului de caz.  

Taximetristul a mers în jurul orelor 01.00 să preia o comandă, de la o sală de jocuri din zona vale. Văzând că nu vine nimeni la solicitare, ar fi coborât și ar fi intrat în sala de jocuri, pentru a întreba dacă a solicitat cineva o mașină, lăsând vehicul pornit.

Cel mai probabil individul  l-a urmărit, iar când șoferul a intrat în sala de jocuri a început să caute prin mașină. Din informațiile oferite de polițiști individul a sustras aproximativ 2000 lei și mai multe rapoarte de zi ale casei de marcat montată pe autovehicul.

Șoferul de pe taxi, de 44 ani, a verificat la ceva timp locația unde ținea încasările. Atunci a constatat lipsa banilor. A sunat la poliție și a anunțat că i-au dispărut banii, în condiții necunoscute.

După căutările de astăzi dimineață a fost identificat autorul furtului, în persoana celui reținut. El era în stația CF Călători Pașcani.

Din păcate din suma sustrasă polițiștii au recuperat doar 100 lei. Este foarte posibil că ceilalți bani să fi fost jucați la păcănele.

Advertisements

Related posts

Anchetatorii au fost acasă la audieri, la mezzosoprană. Au ieșit supărați foc

Redacția

Ce măsuri iau aleşii când tot mai mulţi oameni mor pe şosele din cauza vitezei

Redacția

CP IPJ Iași: „Foc de artificii 2012/2013”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site