NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tânăr înjunghiat ieri noapte pe terasa unui local din zona deal

Clipe de groază ieri noapte pe terasa unui local situat în apropierea Oficiului Poștal, din zona deal a municipiului. Un tânăr de 26 ani a fost înjunghiat de un prieten, în compania căruia se afla. Între cei doi a avut loc o discuție despre un incident care s-a petrecut în trecut, legat de agresiunea unui apropiat de-al acestora.

Victima, Marian Grigore, era în picioare când a fost înjunghiat în zona abdominală de amicul său, Daniel Lungu, de 23 ani.

La fața locului au fost solicitate echipaje de la Poliție și Serviciul de Ambulanță. Victima a fost transportată în Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal Pașcani. Aici a fost băgat direct în sala de operație.

Cazul a fost preluat de procurorii criminaliști din cadrul Tribunalului Iași. Se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Până la sosirea medicilor, victima a pierdut mult sânge. Autorul a așteptat polițiștii la fața locului. Briceagul cu care l-a înjunghiat pe amic, îl cumpărase în urmă cu câteva zile de la un magazin din Pașcani.

Inițial îl aruncase în iarbă, dar le-a indicat oamenilor legii locul.

Advertisements

Related posts

Tineri reținuți în scara unui bloc din Pașcani, în timp ce așteptau să primească 15.000 lei prin metoda “Accidentul” (FOTO)

Marius Parteni

Viteză pe două roți. Un motociclist din Miroslovești depistat cu 177 km/h, sancționat de polițiști

Redacția

Incendiu la o casă din Paşcani

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site