RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tânăr în stare gravă după ce a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat pe un pod, la Mogoșești-Siret (Foto – Video)

Grav accident de circulație pe raza localității Mogoșești-Siret. Un șofer în vârstă de 34 de ani, aflat la volanul unei mașini Dacia Logan, a pierdut controlul autoturismului din cauza neadaptării vitezei.

  

Accidentul a avut loc astăzi în jurul orei 12.45. Marius Florea din Bacău venea dinspre Pașcani, a vrut să evite o femeie care se afla pe marginea drumului și a intrat într-un cap de pod. Din cauza vitezei prea mari nu a putut frâna, a intrat în al doilea cap de pod, apoi s-a răsturnat pe marginea drumului. În urma unui apel la 112 a sosit la fața locului un echipaj de la descarcerare, Smurd, Ambulanță și Poliție. După ce a fost descarcerat, a primit îngrijiri medicale la fața locului, apoi a fost transportat la Spitalul Municipal Pașcani. Conform oamenilor legii, în urma testării cu etilotestul a rezultat că șoferul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

{youtube}GUZ9LQgEdMs{/youtube}

Click aici pentru video

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

IPJ: Tu știi cine intră în blocul tău?

Redacția

Jandarm găsit în comă la volanul mașinii sale

Oana Cordoneanu

Un puştan de 20 de ani şi-a pus un ciorap peste faţă şi a tăbărât peste o femeie de 77 de ani. În urma agresiunii sexuale violente bătrâna a ajuns la spital

Redacția
Încarcă...