NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tânăr din Lespezi arestat preventiv după un accident rutier mortal

 

Un tânăr de 24 ani din Lespezi, a accidentat mortal vineri seara un bărbat, iar pentru fapta sa este acum cercetat în arest preventiv. Autorul a lăsat victima pe marginea drumului și a părăsit locul accidentului, iar mașina a ascuns-o într-o baracă. 

 

 

Evenimentul rutier s-a produs vineri, 9 decembrie, în Dolhasca. Un bărbat în vârstă de 48 ani, a fost lovit de o mașină, în timp ce mergea pe marginea drumului. Pietonul a fost rănit atât de grav, încât a decedat în timp ce primea îngrijiri medicale.

Cel care l-a accidentat, Bogdan Petru Maftei, din comuna Lespezi, nu a oprit să îi acorde ajutor, ci și-a continuat deplasarea. El a ascuns mașina într-o baracă părăsită din localitatea de domiciliu. Polițiștii suceveni au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”.

Autorul accidentului a fost identificat sâmbătă, 10 decembrie, în satul Siliștea. El a fost reținut pentru 24 de ore, iar pe data de 11 decembrie a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă în faţa judecătorilor din Fălticeni. Bogdan Petru Maftei, a fost reținut pentru 30 de zile.  

Conform IPJ Suceava autoturismul a  fost identificat în incinta unei hale și prezenta mai multe elemente demontate, şoferul recunoscând că a intenţionat ştergerea urmelor accidentului. 

Advertisements

Related posts

IPJ IAȘI: MĂSURI DE ORDINE ŞI SIGURANŢĂ PUBLICĂ LUATE DE POLIŢIE, PENTRU CA MANIFESTĂRILE TRADIŢIONALE DE LA RUGINOASA SĂ SE DESFĂŞOARE ÎN CONDIŢII DE SIGURANŢĂ

Redacția

(Update) Bărbat decedat în fața unei clinici medicale din zona deal

Marius Parteni

Un tânăr din Lespezi prins de polițiști după ce a furat un cal cu o căruță

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site