NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Surprize în declarațiile șefilor Primăriei: Dumitru Pantazi este pensionar, iar viceprimarul e profesor psiholog la școala Specială! Iată veniturile obținute în 2018!

NewsPascani.com face minuni. La o zi după ce atrăgeam atenția că pe site-ul Primăriei Pașcani nu sunt publicate declarațiile de avere ale primarului, viceprimarului și consilierilor locali, situația s-a schimbat.

Toate aceste informații au apărut pe site-ul instituție astăzi.

  

Lecturarea declarațiilor de avere și interese ale primarului, viceprimarului, administratorului public și secretatului instituției arată câteva situații necunoscute. Primarul municipiului s-a pensionat anul trecut, iar viceprimarul are o normă de două ore la Școala Specială, ca profesor psiholog. Asta în condițiile în care, cei doi au susținut mereu că sunt 24 de ore din 24 în slujba cetățenilor.   

Dumitru Pantazi a câștigat în 2018: 88.858 lei sub formă de salariu, 33.282 lei pensie, 600.000 lei dividente de la AgroComplex Lunca SA, alți aproximativ 20.000 lei din arendă. Soția edilului local a încasat 33.754 lei de la Școala Lunca.

Administratorul public, Gică Zanet, a obținut în anul 2018 venituri din salarii de 73.3121 lei, alți 21.900 lei dividente de la societatea Sicme SRL. La aceste sume se adaugă 45.399 lei salariul soției, care ocupă funcția de director adjunct la școala „Iordache Cantacuzino”.

În declarația de avere și interese Zanet a trecut și contractul pe care societatea Sicmer SRL îl are încheiat cu Spitalul Municipal Pașcani, în sumă de 76.679 lei.

Gabriela Nedelcu a încasat 75.913 lei, salariu de viceprimar. În declarația de avere apare, tot la capitolul venituri 8.231 lei salariu ca psiholog la Școala Specială. “Are două ore ca profesor psiholog la școală. Le ține vinerea”, a spus Cătălin Condac, directorul Școlii Speciale. Veniturile sunt completate de salariu lui Gelu Nedelcu de la RAGCL, care anul trecut a declarat un câștig salarial de 63.180 lei.

Irina Jitaru, secretarul Primăriei Pașcani, a câștigat în 2018: 62.876 lei din salarii, 1.018 lei ca membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal și alți 1.918 lei de la PSA Pașcani. Veniturile soțului acesteia au fost de 62.400 lei.

Advertisements

Related posts

Cărți funciare gratuite pentru imobile din suburbia Blăgești

Oana Cordoneanu

Apa Vital oferă primele comentarii față de sistarea abuzivă a apei de la scara B, a Blocului A6. Citește dreptul la replică transmis de operator!

Răzvan Grecu

Prefectura a anunțat că deschiderea unui Birou de Eliberări Permise și Înmatriculări auto la Pașcani, este utilă! Deocamdată nu sunt bani!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site