NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Strategia de dezvoltare a comunei Motca s-a finalizat

In aceste zile “Strategia de dezvoltare a comunei Motca, anii 2014 – 2020” a fost finalizata si potrivit primarului comunei, Constantin Serioja Hobinca, strategia se pliaza cu cea a GAL-ului (Grupului de Actiune Locala) din care localitatea face parte.

“In aceste zile am finalizat de intocmit Strategia de dezvoltare a comunei Motca 2014 – 2020. Aceasta strategie se pliaza pe strategia Grupului de Actiune Locala “Codrii Pascaniului”, grup din care facem parte noi, impreuna cu localitatea Miroslovesti, Stolniceni – Prajescu si Pastraveni – Neamt. Speram ca incepand de la anul sa reusim sa atragem fonduri prin aceasta asociatie si sa ne dezvoltam localitatile”, a spus primarul comunei Motca, Constantin Serioja Hobinca.

GAL-ul reprezinta un parteneriat public-privat format din cativa membri, comune apropiate sau chiar orase. Asociatia Grupul de Actiune Locala “Codrii Pascaniului” are ca scop principal sprijinirea dezvoltarii comunitatilor prin identificarea nevoilor locale si promovarea cooperarii in vederea solutionarii acestora intr-un mod cat mai eficient, prin aprobarea si implementarea unor proiecte in aceste zone.

sursa www.bzi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Firma Marvio va renova Căminul Cultural din Miroslovești

Redacția

Scandal monstru de la 1 milion de euro la Primăria Mircești. A fost chemată poliția

Redacția

Accident rutier în zona Pașcani: Șoferul nu avea permis și conducea sub influența alcoolului (FOTO)

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site