NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ștrandul Municipal rămâne la Primărie. Licitație doar pentru spațiul destinat terasei!

Primăria municipiului Pașcani nu renunță la administrarea Ștrandului Municipal. La fel ca anul trecut și în acest an de partea de întreținere și încasare de bilete la intrare se vor ocupa angajații Serviciului de Gospodărie Comunală și Locativă.

Cât privește agenții economici care vor putea să amenajeze terase numărul lor nu va crește. Va rămâne tot unul singur, ce va fi desemnat în urma unei licitații.

  

Viceprimarul Vasile Axinte ne-a declarat că prin Caietul de Sarcini vor fi impuse condiții astfel încât cel care va câștiga să pună la dispoziția celor interesați șezlonguri sau baldachine.

Ștrandul va fi administrat tot de Primărie, mult mai bine ca în anii trecuți. Am trecut peste acele probleme care țineau de metoda de funcționare a instalației. După cum știți stația de clorinare nu funcționa normal, iar apa trebuia des schimbată. Cât privește partea cu terasele vom organiza o licitație publică pe baza căreia va fi desemnat un agent economic. Noi sperăm să fie cât mai mulți și să obținem un preț bun”, ne-a declarat viceprimarul Vasile Axinte.

În ceea ce privește tarifele de intrare acestea vor fi modificate, urmând ca minorii și pensionarii să beneficieze de tarife mai mici. Ele vor fi stabilite în perioada următoare printr-o hotărâre a legislativului local.      

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Lista drumurilor judetene care vor fi doar pietruite

Redacția

EcoServ SRL, societate cu datorii ascunse, va primi pe tavă un cadou din partea șefilor Primărie, cu sprijinul consilierilor PSD – PMP

Marius Parteni

Spitalul Municipal Pașcani angajează arhivar și bucătar

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site