NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Știri de la cititori: ”În piețe se încasează tot! De când cu actualii a dispărut mica înțelegere!”

Articolul prezentat ieri de NewsPascani.com, sub titlul “Cifrele jafului din încasările de la piață, din timpul administrației Pantazi – Nedelcu!”, a stârnit un val imens de comentarii. Majoritatea se întrebau cum este posibil o asemenea creștere.

Într-unul din comentarii, un cititor al NewsPascani.com ne scrie:“Nu mă interesează să ridic în slăvi pe cineva anume, ori să le fac statui. În piețe se încasează tot! De când cu actualii a dispărut mica înțelegere! Primarul, viceprimarul și fata care astăzi se ocupă de activitatea din piețe, toți sunt cinstiți. Nu există metru de teren ocupat, care să nu fie taxat. Mai scapă câte ceva, dar sunt telighidați ăștia din piețe și măsoară tot. Mai puțin cei care nu au contracte. Se miră chiar și cei dispuși să ofere ceva la negru, că actualii au pus ordine. Se știu toți! Sper ca actualii să nu dezamăgească, să se țină de ordine. Eu vând în piață, știu ce se petrece, puteți publica tot ce spun, nu dați numele meu, important este că nu mai sunt figuranți. A crescut inclusiv autoritatea Poliției Locale”, este mesajul unui pășcănean.

Fosta administrație publică locală refuză să comenteze de luni buni nivelul crescut al încasărilor din cele două piețe. 

Advertisements

Related posts

Jocuri periculoase! Spionul lui Gheorghe Nichita, pășcăneanul Ionut Dumitrascu și un afacerist imobiliar, în combinații cu iz penal

Redacția

Ministrul Muncii: Orice majorare legată de pensii o să fie anunţată atunci când este deja decisă

Redacția

Directorul Poştei Române spune că îi este ruşine de cum arată oficiile din ţară

Redacția
Încarcă...