NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

„Stejarii„ au nimicit naționala Belgiei, scor 43-17, în ultima etapă a Rugby Europe Championship

România a încheiat parcursul în Rugby Europe International Championship cu un succes în fața Belgiei, scor 43-17.

 

  

„Stejarii” au jucat duminică un meci bun pe o vreme rea. România a trecut de Belgia cu 43-17 pe stadionul Little Heysel din Bruxelles în ultima etapă a Rugby Europe International Championship (REIC).

Meciul a început sub amenințarea unor nori negri și a continuat pe grindină și ploaie. Rugbyștii tricolori au dominat toată partida și au reușit cel mai mare scor de până acum. Au întâlnit și unul dintre cei mai slabi adversari, Belgia fiind clasată pe poziția 25 în ierarhia mondială. România ocupă poziția a 18-a. 

Punctele „stejarilor” au fost aduse de Johan van Heerden, Vlad Nistor, Vlăduț Zaharia şi Ovidiu Cojocaru prin eseuri, de Daniel Plai, care a reuşit 4 lovituri de pedeapsă, 2 transformări, şi de un eseu de penalizare.

A fost a treia victorie a României în REIC, după cele cu Germania și Rusia. La finalul competiției, echipa tricoloră s-a clasat pe poziția a treia, după Georgia și Spania. 

 sursa www.gsp.ro

 

Advertisements

Related posts

S-a stabilit țintarul pentru Liga a III a. CSM Pașcani va juca în prima etapa acasa cu Bucovina Rădăuți

Răzvan Grecu

Barcelona își blindează echipa! Contract bombă pentru un fotbalist și o clauză de 400 de milioane de euro: lovitură pregatită de catalani

Redacția

Tg. Frumos: Primarul alături de 250 de suporteri merg la barajul de promovare Viitorul – FC Pojorâta

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site