RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Spectacol și multe goluri în etapa a patra din ligile inferioare

Etapa cu numărul patru din ligile inferioare a adus multe surprize. În liga a IV a, Viitorul Târgu Frumos a preluat fotoliul de lider după ce a câștigat partida de acasă la scor de handbal. Jucătorii târgoveți au învins cu 9-0 pe Unirea Mircești și au început deja să se gândească la promovare.

 

 CSM Pașcani nu a reușit un joc bun în deplasarea de la Bălțați unde au fost învinși cu 4-0. Echipa ce a dominat în ultimii ani Liga a IV a, Rapid Dumești a reușit doar un rezultat de egalitate, 2-2, acasă cu Siretul Lespezi.

  

 Astfel, după 4 etape, lider este Viitorul Târgu Frumos cu 12 puncte, urmată de Rapid Dumești cu 10 puncte, iar pe trei Stejarul Sinești cu 9 puncte.

 Multe goluri s-au înscris și în etapa a patra din Liga a V a. Cea mai spectaculoasă partidă a fost cea dintre Siretul Hălăucești – Spicul Heleșteni unde oaspeții au câștigat cu scorul de 3-7. Nou înființata Siretul Stolniceni, a continuat seria victoriilor în deplasarea de la Todirești, unde s-a impus cu 3-1.

 Cealaltă nou înființată, Locomotiva Pașcani, continuă căutarea de puncte, dupa ce a pierdut acasă contra celor de la Valea Seacă cu 3-0.

 Liderul, Viitorul Hărmănești, s-a impus în deplasarea de la Pașcani unde au întâlnit formația de veterani CSM II (Old Boys), cu scorul de 2-0.

 După 4 etape, continuă să fie lideri cei de la Viitorul Hărmănești cu 12 puncte acumulate, pe locul 2 se află Siretul Stolniceni Prăjescu, cu același număr de puncte, iar pe 3 Viitorul Muncel cu nouă puncte.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Vești despre Peng Shuai. Președintele CIO a avut o convorbire video de jumătate de oră cu sportiva chineză

Redacția

Aventura norvegiană a câștigătorilor Cupei Satelor, alături de tricolori

Redacția

VIDEO. Bătaie cu pumni, picioare și scaune în vestiarele CFR Cluj. Poliția a deschis dosar penal

Redacția
Încarcă...