NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Serbia a înaintat un protest oficial ambasadorului Australiei la Belgrad: Novak Djokovic este tratat ca un terorist

Ministerul sârb de Externe a prezentat joi un protest oficial ambasadorului australian în Serbia, Daniel Emery, pentru „tratamentul indecent” de care are parte tenismanul Novak Djokovic, numărul 1 mondial, izolat într-un hotel de carantină la Melbourne. Autoritățile australiene au negat că-l țin „captiv” pe tenisman și au spus că Djokovic „este liber să plece în orice moment”.

Serbia se aşteaptă ca ambasadorul Daniel Emery să depună un efort personal pentru ca Djokovic să obţină o cazare adecvată pentru un sportiv de rangul său, în aşteptarea unei decizii judecătoreşti cu privire la viza sa, pe care autorităţile australiene au revocat-o miercuri seară, se arată într-un comunicat al guvernului de la Belgrad, potrivit EFE, preluată de Agerpres.

Secretarul de stat în Ministerul sârb de Externe, Nemanja Starovic, a declarat că Serbia nu doreşte să influenţeze în niciun fel decizia autorităţilor judiciare australiene.

Totuşi, el şi-a exprimat speranţa că guvernul australian, „în spiritul bunelor relaţii bilaterale dintre Australia şi Serbia, precum şi în conformitate cu competenţele sale, îi va permite lui Djokovic să petreacă Crăciunul într-un loc mai bun”.

  

Starovic a declarat că în opinia publică sârbă există o puternică impresie că Djokovic este,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

RECORD! Cinci medalii de aur, una de argint și trei de bronz pentru atleții pășcăneni la etapa finală a Campionatului Național de Atletism! Avem trei campioni naționali!

Ema Roman

Liga 3: CSM Pașcani – Ceahlăul Piatra Neamț 0-1

Marius Parteni

Italia a câștigat EURO 2020 după penalty-uri. Portarul Gigio Donnarumma – eroul unui meci dramatic. Anglia a plătit ”păcatul” penalty-ului inventat din semifinale

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site