RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Spectacol folcloric la Miroslovești pentru a sărbători duminica mare a Rusaliilor și ziua comunei

Comuna Miroslovești își adună acasă fiii satului de Rusalii pentru un spectacol folcloric, unde vor concerta mai mulți artiști de muzică populară.

Ionuț Gospodaru, primarul localității, promite un spectacol pe cinste publicului participant la eveniment. Sărbătoarea locala „Fiii Satului”, a ajuns la a VIII-a ediție și semnifică revenirea pe plaiurile natale a acestora pentru a petrece clipe frumoase alături de cei dragi.

Evenimentul va începe la ora 15.00 cu formația de dansuri din localitate, apoi pe scenă vor mai urca: Grupul Folcloric „Haiducii” -Costeşti, Republica Moldova, Ansamblul Folcloric „Florile Bucovinei”- Rădăuţi, Ansamblul Folcloric „Izvorașul”- Liteni, Ansamblul Artistic „Doina Carpaților” – laşi. Atmosfera va mai fi întreținută de soliştii: Călin Brăteanu, Claudia Martinică, Angelica Flutur, Cristinel lordăchioaia și Angelica Apostol.

  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Grădiniță nouă pentru copiii din Pietrosu

Oana Cordoneanu

Stolniceni Prăjescu: ACTIVi împotriva violenței!

Redacția

Cum gestionează Primăria Heleșteni starea de urgență: dezinfecția străzilor și spațiilor comune, măști distribuite cetățenilor , cumpărarea rețetelor medicale, centru de permanență

Oana Cordoneanu
Încarcă...