NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Sorin Cîmpeanu a demisionat. Ministrul Educației a fost acuzat de plagiat

Sorin Cîmpeanu și-a anunțat demisia din funcția de ministru al Educației, la patru zile de la izbucnirea scandalului de plagiat. Fără a face referire la motivele demisiei, Cîmpeanu a publicat pe Facebook anunțul încetării mandatului său. El era acuzat că ar fi plagiat, într-un curs de specialitate, 92 de pagini din munca a doi profesori de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Bucureşti.

Sorin Cîmpeanu și-a anunțat demisia pe Facebook

Sorin Cîmpeanu și-a anunțat demisia pe Facebook

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat că a acceptat demisia lui Sorin Cîmpeanu din funcţia de ministru al Educaţiei și că urmează să îi trimită președintelui Iohannis o nouă propunere de ministru, după consultările cu PNL. 

  

“Îi mulţumesc pentru colaborarea de până acum şi pentru proiectele demarate în beneficiul sistemului de educaţie”, a scris prim-ministrul pe pagina sa de Facebook.

Advertisements

Redăm mai jos anunțul prin care Cîmpeanu a demisionat:

„Am decis, din proprie inițiativă, să demisionez din funcția de ministru al educației. A fost o șansă și o onoare pentru mine sa încep reformarea din temelii a sistemului national de învățământ.

Advertisements

Am preluat mandatul de ministru nu pentru că nu aveam ce face sau pentru a-mi trece ministeriatul in CV.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

FOTO/VIDEO Copiii își lasă la noapte ghetuțele la muzeu și vin dimineață să vadă ce le-a adus Moș Nicolae / Un muzeu unic în România se integrează în viața orașului / Manager: Fără proiecte pentru comunitate, când pleacă turiștii am fi o corabie fantomă

Redacția

Singurul județ din România care nu mai are niciun pacient infectat cu coronavirus

Redacția

Procurorii DNA au pus în mișcare acțiunea penală împotriva lui Tăriceanu, pentru luare de mită în valoare de 800.000 de dolari

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site