NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Premierul Nicolae Ciucă: Am acceptat demisia lui Sorin Cîmpeanu / Vom valida cu celeritate o nouă propunere de ministru al Educaţiei

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat joi seară că a acceptat demisia lui Sorin Cîmpeanu din funcţia de ministru al Educaţiei.

Nicolae Ciucă și Sorin CîmpeanuFoto: Agerpres

„Am acceptat astăzi demisia domnului Sorin Cîmpeanu din funcţia de ministru al Educaţiei. Îi mulţumesc pentru colaborarea de până acum şi pentru proiectele demarate în beneficiul sistemului de educaţie”, a scris premierul Ciucă într-un mesaj pe Facebook.

  

El spune că, „în continuare, România are nevoie de stabilitate şi coerenţă pentru a putea implementa reforma durabilă pe care ne-o dorim cu toţii pentru învăţământ” și că urmează să aibă loc consultări „în Partidul Naţional Liberal şi în cadrul coaliţiei de guvernare şi să validăm, cu celeritate, propunerea pe care o voi înainta domnului preşedinte al României, Klaus Iohannis, pentru funcţia de ministru”.

Advertisements

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, şi-a anunţat joi seară demisia din funcţie, demisie ce vine în contextul acuzaţiilor de plagiat la adresa sa.

Advertisements

CITEȘTE ȘI: Sorin Cîmpeanu, al doilea ministru al Educației acuzat de plagiat care demisionează. Cronologia scandalului

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Kiev: Rusia este înapoiată istoric și nu trebuie să-și bage nasul când vine vorba de integrarea în UE

Redacția

Legea acvaculturii, sesizată la CCR de Klaus Iohannis

Redacția

Florin Cîţu consideră că multe dintre mesajele lui Orban privind guvernarea „par copy paste după mesajele PSD referitor la guvernare”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site