RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Sondaj privind alegerile din București: Sebastian Burduja a depășit-o pe Gabriela Firea

Un sondaj de opinie privind alegerile pentru primăria București, realizat săptămâna trecută de Jarding Global LLC, arată că Nicușor Dan rămâne în topul preferintelor, iar Sebastian Burduja a depășit-o pe Gabriela Firea.

Principalii candidați la Primăria București. FOTO: colaj Adevărul

Principalii candidați la Primăria București. FOTO: colaj Adevărul

Primarul în funcție Nicușor Dan s-a clasat pe primul loc, cu 27,6% din voturile celor chestionați, conform sondajului realizat de Jarding Global LLC.

  

Jarding Global LLC este o companie americană care oferă servicii complete de comunicare, strategie și consultanță politică, al cărui CEO și fondator este Steve Jarding, profesor la Harvard Kennedy School.

Participanții la sondajul realizat în intervalul 15-24 mai 2024 au răspuns la întrebarea „Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri locale și ar candida următorii, dumneavoastră pe cine ați vota drept primar general al Municipiului București?”

După Nicușor Dan, s-au clasat Sebastian Burduja cu 23,2%, urmat de Gabriela Firea cu 21,7%.

„Sebastian Burduja, candidatul PNL, crește în continuare, depășind pragul psihologic de 20% și ajungând pe locul 2 (diferență mică față de Gabriela Firea, locul 3)”, se arată în sondaj.

Cristian Popescu Piedone s-a clasat pe locul patru cu 17,4 %.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Elena Udrea, pentru a treia oară în fața unei instanțe de la Sofia, care trebuie să decide dacă o vor trimite la închisoare în România

Redacția

VIDEO Din Texas, Viktor Orban îi invită pe conservatorii din SUA să „își unească forțele”

Redacția

VIDEO Un gamer care joacă 6-8 ore pe zi, despre dependența fenomenului: ”Când începi să stai închis în casă cu zilele, nu mai ieși afară deloc și începi să rupi legăturile sociale, atunci, da, putem spune că te confrunți cu o dependență”

Redacția
Încarcă...