RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Multe solicitări la ambulanță la început de an

În ultima zi a anului 2017 şi în primele patru zile din 2018, echipajele din Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi, Substaţia Paşcani au fost solicitate să întervină în 141 de cazuri.

Conform purtătorului de cuvânt, Nicolai Pralea, cele mai multe solicitări au fost pentru bolnavi cu afecţiuni cronice decompensate şi pentru copii care prezentau stări febrile.

  

De asemenea, echipajele au intervenit la accidente rutiere, agresiuni fizice şi tulburări de comportament pe fondul consumului de alcool. „În perioada 31 decembrie 2017, ora 7:00 şi 4 ianuarie 2018 ora 7:00, Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi, Substaţia Paşcani a intervenit la 141 de solicitări. Dintre acestea, 15 au fost pentru urgenţe majore cod roşu, 96 urgenţe cod galben, 23 urgenţe cod verde şi 7 transporturi medicale asistate şi neasistate. Solicitările au fost pentru accidente rutiere, politraumatisme, tulburări de comportament pe fondul consumului de alcool, pacienţi cu afecţiuni cardiace, afecţiuni digestive, stări febrile la copii şi altele”, a declarat Nicolai Pralea, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi.

Related posts

Selecție pentru echipa de fotbal feminin de la CSM Pașcani

Diana Marcu

Un caz strigător la cer, într-un sat de lângă Iaşi: Bebeluş ucis de cristelniţă, la botez?

Redacția

Pompierii voluntari din Lespezi își păstrează titlul de campioni! Din nou locul I pe țară la un concurs de profil!

Ema Roman
Încarcă...