NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Un primar a anulat sărbătoarea comunei şi oferă tablete gratuite elevilor

În ședința extraordinară a Consiliului Local Costuleni din data de 08.05.2020 s-a aprobat achiziționarea de tablete pentru elevii școlilor din comună Costuleni, cu bani din bugetul local, ce vor fi distribuite în mod gratuit acestora.

Acestă hotărâre vine în urma analizei primarului Mirică Dodan, aceea că pentru a facilita învățământul în mediul online, situație impusă în prevenția cu noul CORONAVIRUS, trebuie să fie asigurate toate mijloacele necesare acestei metode de învățare. Fiecare tabletă va fi prevăzută cu cartelă ce va avea acces la internet.

”Prioritar pentru noi este să investim în educație. Banii au fost luați din articolul bugetar destinat Zilelor Comunei Costuleni și banii destinați pentru o tabără la mare, organizată pentru copii premianți ai școlilor din comună Costuleni” , a declarat primar al comunei Costuleni Mirică Dodan!

Astăzi, 11 mai 2020, a fost semnat contractul de cumpărare a 180 de tablete care vor intra în posesia elevilor care au nevoie pentru cursurile online.

BZI

loading...
Advertisements

Related posts

Primăria Pașcani, vizitată de un grup de copii catolici aflați în tabără

Ema Roman

România, locul trei în UE la abandonul școlar

Redacția

O treime dintre români se așteaptă să fie afectați financiar de pandemia de coronavirus

Redacția
Încarcă...