RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Şofer păşcănean rămas fără permis după ce a fost prins beat la volan

S-a ales cu o amendă usturătoare şi a rămas pieton pentru trei luni de zile. I s-a întâmplat unui tânăr de 20 de ani din Paşcani care a fost oprit de poliţişti pe strada Grădiniţei din municipiu.

 

 

  

 

Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost sancţionat cu amendă în valoare de 950 lei şi s-a luat măsura reţinerii permisului de conducere, pentru o perioadă de 90 zile.

Păşcăneanul a fost sancţionat în cadrul unei acţiuni mai ample, desfăşurate în noaptea de 14 spre 15 noiembrie, între orele 22:00-02:00. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Paşcani au intervenit pe raza de competenţă, pentru prevenirea infracţionalităţii stradale, în special a faptelor cu violenţă, prevenirea evenimentelor rutiere, cât şi pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Au fost controlate 7 discoteci, cluburi şi alte localuri publice; 15 autovehicule şi legitimate 35 de persoane. Au fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale conform OUG 195/2002, în valoare de 950 lei. Pe parcursul acţiunii nu au fost înregistrate acte detulburare a ordinii şi liniştii publice.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Procurorii DNA cercetează o nouă sesizare făcută împotriva fostului primar Grigore Crăciunescu

Răzvan Grecu

Minori sancționați după ce au vandalizat mobilierul din Parcul Peștișorul. Părinții acestora au primit și ei 500 lei amendă

Oana Cordoneanu

Patru maşini fără ITP, şapte cu defecţiuni tehnice, toate depistate la o singură razie a Poliţiei

Redacția
Încarcă...