NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Siretul SA bate la ușile ministerelor pentru a promova un produs. Salariații au primit majorări de 60 de lei

Societatea Siretul SA Pașcani cere sprijin membrilor actualului Guvern pentru a intra în piața românească cu un produs pentru care s-au investit mulți bani. Este vorba despre geogrilele biaxiale, mai exact plasa care se așterne între bitum la asfaltarea tronsoanelor de drum, societatea fiind unic producător din România.

 

 Săptămâna trecută liderul de sindicat al muncitorilor însoțit de directorul general al Siretul SA au avut o întâlnire cu ministrul Transporturilor unde au prezentat acest produs.

 ”Am mers ca reprezentant al societății însoțit de directorul general, după o discuție pe care am avut-o la Iași cu ministrul Relu Fenechiu. Societatea noastră a investit în acest utilaj, suntem singurii care producem geogrile și căutăm să vindem produsul. Încercăm prin Ministerul Transportului să facem cunoscut produsul la investitori, ținând cont de faptul că pentru lucrările din România, de terasamente la calea ferată, se lucrează cu produse din exterior. Nu dorim decât ca acele persoane cu care am discutat să facă un lobby societății noastre. Vom încerca deasemenea să ajungem și la ministrul Marilor Proiecte, pentru că în țară se va investi mult în infrastructură în perioada următoare. Ne mulțumim cu un investitor care să cumpere sau să concesioneze acest utilaj”, ne-a declarat Mihuț Benone, liderul de sindicat de la Siretul SA.

 Cei de la Siretul SA spun că au mai făcut acest demers și în trecut, dar nu au obținut nici un răspuns la intențiile lor. Investiția în utilajul de producere a geogrilelor s-a făcut cu un credit de 1,5 milioane euro luat de acționar de la BRD. La ora actuală, deși societatea este în proces de reorganizare, acest credit este achitat din activitatea de tricotaje și țesut a celor 300 de muncitori, cât mai are fabrica. În ceea ce privește activitatea de bază, liderul de sindicat, spune că societatea are de lucru iar de curând angajaților salariul le-a fost majorat cu 60 de lei în sumă fixă.          

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Se pregăteşte terenul pentru construcţia primului centru comercial din Paşcani! Urmăreşte caravana mobilă dacă vrei să te numeri printre viitori angajaţi!

Ema Roman

Oportunităţi de finanţare a cercetării printr-un inedit program al UE

Redacția

Preţurile la RCA vor fi îngheţate în următoarele şase luni

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site