NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Două rute noi de zbor din acest weekend de pe aeroportul Iași: Valencia și Torino

Incepand din acest weekend, iesenii vor putea calatori cu avionul spre o noua destinatie in Spania, la VALENCIA, si vor regasi, totodata, in orarul de zbor de la Aeroportul Iasi, o noua posibilitate de calatorie, la TORINO.

 

Ambele rute sunt directe si vor fi operate de compania Blue Air, incepand cu 3 iunie (IASI-TORINO), respectiv 4 iunie (IASI-VALENCIA), ambele avand o frecventa de doua zboruri pe saptamana:

IASI – VALENCIA: miercuri si duminica

Miercuri                                            Duminica
Iasi 20:00 – Valencia 23:00                Iasi 07:15 – Valencia 10:15
Valencia 23:55 – Iasi 04:45                Valencia 11:00 – Iasi 15:45

IASI – TORINO: marti si sambata

Marti                                                 Sambata

Iasi 10:55 – Torino 12:35                  Iasi 06:45 – Torino 08:25

Torino 06:45 – Iasi 10:10                  Torino 09:25 – Iasi 12:35

“Noile zboruri Iasi-Torino si Iasi-Valencia sunt investitii importante pentru comunitatea din toata Moldova, fiind vorba de destinatii foarte solicitate din punct de vedere etnic si turistic. In Torino, spre exemplu, lucreaza multi romani din zona noastra, iar calatoria cu avionul faciliteaza reintregirea familiilor acestora. Valencia, la randul ei, este un oras apreciat mai ales pentru istoria si cultura sa. Prin deschiderea celor doua rute externe, reusim sa raspundem unor nevoi diferite ale pasagerilor nostri si demonstram ca exista potential pentru a consolida bazele unei afaceri de succes, care aduce plus valoare comunitatii noastre. Ne bucuram de sustinerea constanta a companiei Blue Air si credem intr-un parteneriat ce este in continua dezvoltare”, a declarat conducereaAeroportului International Iasi.

Biletele de avion, pe cele doua rute, sunt disponibile la preturi ce pornesc de la 19,99 euro (pentru Torino) si 36,95 euro (pentru Valencia), preturi pe fiecare segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate. Tarifele includ gratuit 1 bagaj de mana in limita a 10 kg.

Cele 17 rute deservite de compania Blue Air de la Aeroportul Iasi sunt:

PARIS (Beauvais), LONDRA (Luton), ROMA (Fiumicino), BARCELONA, BRUXELLES, KOLN (Bonn), TORINO(din 3 iunie), VALENCIA (din 4 iunie), FLORENTA (din 15 iunie), MUNCHEN (din 15 iunie), MILANO-Bergamo (din 15 iunie), GLASGOW (din 17 iunie), respectiv BUCURESTI, CLUJ-NAPOCA, TIMISOARA, ORADEA (via Bucuresti) si CONSTANTA (din 19 iunie).

Numarul total al curselor operate de pe Aeroportul din Iasi a ajuns la 24, din care 19 sunt internationale, iar cinci interne.

 

 Sursa www.ziaruldeiasi.ro

loading...
Advertisements

Related posts

Fructele de padure din judet ajung in Europa

Redacția

Ministrul Turismului: Bugetarii vor primi, de la 1 iulie, un voucher de vacanță în valoare de 1.450 lei

Redacția

Noi trasee de transport judetean

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site