NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Singurul teren de tenis din oraş se închiriază contracost, iar programările se fac la directorul CSM Pașcani

Odată cu trecerea în administrarea Clubului Sportiv Municipal a terenului de tenis din spatele blocului Moldova, au apărut o serie de noi reguli, dar și nemulțumiri din partea pasionaților acestui sport. Una dintre ele este aceea că au intrat în vigoare tarifele de închirere a locației, conform  unei hotărâri adoptată în 2010.

 

De asemenea, programările la teren nu se mai fac la sediul Primăriei, ci la club. Bogdan Mandric, directorul executiv al CSM Pașcani, susține că tarifele aplicate sunt cele conform unei hotărâri din anul 2010. Potrivit acesteia, adulții trebuie să achite 30 lei pe oră pentru închierea terenului, elevii peste 16 ani – 20 lei pe oră, în timp ce copiii, elevii până în 16 ani și pensionarii beneficiază de gratuități.”Deocamdată nu am un număr de telefon pe care să îl pun la dispoziția celor interesați să închirieze, ci doar numărul meu. Este afișat și la bază acolo. Tarifele sunt cele stabilite în anul 2010”, a susținut Bogdan Mandric, directorul executiv al CSM Pașcani.

Cât timp terenul s-a aflat în administrarea Primăriei, iubitorii acestui sport au avut acces gratuit la baza sportivă. Conform unor informații, cei din Primărie au transferat administrarea terenului către CSM Pașcani, cu scopul de a fi aplicate tarifele de închiriere, urmând ca banii încasați să fie folosiţi pentru întreținerea bazei sportive.

Bogdan Mandric exclude posibilitatea ca tarifele stabilite prin hotărâre să nu fie respectate.     

Advertisements

Related posts

Vicele pesedist de la Consiliul Județean în vizită la Pașcani, pentru discuții cu caracter politic și administrativ

Răzvan Grecu

Pe ce mai cheltuie banii șefa de la Cultură! 10.000 lei pentru un concurs de Miss, cu o asistență simbolică

Marius Parteni

ApaVital a început debranşările. Scările unde locuiesc reprezentanţii societăţii civile, primele vizate

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site