NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Și-a înscenat răpirea, ca să poată fugi cu amantul. Femeia riscă să meargă la închisoare

O femeie din California și-a înscenat răpirea în anul 2016, ca să poată pleca în vacanță cu amantul. În vârstă de 39 de ani, Sherri Papini riscă o pedeapsă maximă de 25 de ani de închisoare și amenzi de până la 500.000 de dolari.

Soțul lui Sherri Papini, femeia din California acuzată că și-a înscenat răpirea în 2016, ca să poată pleca în vacanță cu amantul, a cerut divorțul și custodia celor doi copii.

Papini, 39 de ani, și-a recunoscut faptele de acum 6 ani, mai exact, când și-a păcălit soțul și copiii că a fost răpită de două femei care o amenințau cu arma.

Într-un final, femeia nu a mai ascuns minciuna care i-a devastat familia la vremea aceea, iar în aceeași zi, soțul ei, Keith Papini, a înaintat acțiunea de divorț.

Advertisements
  

Sursă Foto – The Sun/Sherry Papini și soțul ei

Bărbatul a cerut, de asemenea, și custodia celor doi copii spunând că soția lui „nu acționează într-o manieră rațională”.

„Și-a mințit copiii cu privire la dispariția ei”, a spus Keith Papini în documentul depus la instanță.

Advertisements

Sherri nu și-a mai văzut copiii din 4 aprilie și a lipsit de la o vizită programată,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

LIVE | Război în Ucraina, ziua 129: Ucraina acuză Rusia că a lansat bombe cu fosfor asupra Insulei Şerpilor / Explozii puternice în orașul ucrainean Mykolaiv / SUA trimite un nou pachet de ajutor Ucrainei

Redacția

Un tânăr din New York a fost diagnosticat cu poliomielită. Este primul caz din ultimul deceniu detectat în SUA. Recomandările autorităților sanitare

Redacția

O femeie a cumpărat acest „cățel” dar, după 2 ani, a aflat adevărul halucinant: Ce animal e „câinele” ei, de fapt

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site