RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Sentinţă în cazul unui puştan care a ameninţat că va viola fiica unui poliţist

Individul a scăpat ieftin deoarece a comis fapta cu câteva zile înainte de a împlini 18 ani. Un puştan din judeţul Iaşi a primit o pe­deapsă constând în asistarea zilnică timp de şase luni după ce a fost găsit vinovat de ultraj.

Alex Constantin Cojocaru a comis faptele pe 11 martie 2018, după ora 21.00, în localitatea Podu Iloaiei. Atunci, el a sunat la 112 şi a reclamat că a fost ameninţat de proprietarul unui bar. Când a fost interogat de poliţişti, tânărul a spus că, de fapt, nu s-a întâmplat nimic.

  

Agenţii i-au spus lui Cojocaru că ceea ce a făcut reprezintă contravenţie, motiv pentru care acesta i-a înjurat. Tânărul a fost dus la dubă pentru a fi sancţionat, se arată în rechizitoriu.

„Pe timpul deplasării, inculpatul era agitat şi l-a ameninţat pe agentul şef R. Mihai spunându-i că o cunoaşte pe fiica sa şi ştie el ce o să-i facă încât poliţistul să plângă. După ce au ajuns la sediu, inculpatul Cojocaru Constantin Alex a început să se manifeste agresiv fizic şi verbal, gesticulând cu mâinile prin aer şi, totodată, adresând ameninţări cu moartea la adresa agentului şef de poliţie R. Mihai şi a familiei acestuia“, se arată în actul de acuzare.

continuare pe www.ziaruldeiasi.ro

 

Related posts

Jocul copiilor cu focul face noi victime. Adăpost de animale incendiat

Redacția

Biciclist mort în urma unui accident rutier petrecut ieri noapte pe strada Unirii (FOTO)

Marius Parteni

Cum să conduceți când carosabilul este acoperit de polei, mâzgă sau zăpadă

Redacția
Încarcă...