NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Senatorul Toma a depus un proiect legislativ prin care extinde numărul de locuri ale taxiurilor

Camera deputaților a adoptat ieri legea prin care se extinde numărul de locuri al autoturismelor cu care se efectueaza transportul alternativ de persoane, in completarea mediului concurențial al serviciilor de taximetrie. Senatorul Vasile Toma a transmis că a depus proiectul legislativ prin care se extinde numărul de locuri ale autoturismelor taxi de la 4+1, până la 8+1 locuri inclusiv.

”Asa cum am promis, astazi am depus, proiectul legislativ, cu procedura urgentata, prin care extindem numărul de locuri ale autoturismelor taxi de la 4+1 locuri pana la 8+1 locuri inclusiv.

Camera deputaților a adoptat ieri legea prin care se extinde numărul de locuri al autoturismelor cu care se efectueaza transportul alternativ de persoane, in completarea mediului concurențial al serviciilor de taximetrie.

Este nevoie de aceasta reglementare si la activitatea de taximetrie pentru a tine in echilibru serviciile de transport persoane cu autoturisme.
De asemenea, mai asiguram astfel o pârghie instituțiilor de control pentru depistarea si sancționarea transportatorilor ilegali de persoane, asa-numitii “pirati”.

Scopul meu este ca, impreuna cu colegii, sa imbunatatim legislatia, in acord cu solicitarile pasagerilor si pentru a tine pasul cu avansul tehnologic, tot mai vizibil si mai important, in fiecare domeniu de activitate
„ a declarat senatorul PSD Vasile Toma, într-un comunicat de presă.

Advertisements

Related posts

Lucrări de igienizare a rezervorului de apă din comuna Cristești

Redacția

63 DE ANI DE EXISTENŢĂ A SERVICIULUI VOLUNTAR PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ AL COMUNEI TĂTĂRUŞI

Redacția

POLIŢIA RUTIERĂ VĂ RECOMANDĂ SĂ CONDUCEŢI CU MAXIMĂ PRUDENŢĂ!

Redacția
Încarcă...