NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Senatorul Toma a depus un proiect legislativ prin care extinde numărul de locuri ale taxiurilor

Camera deputaților a adoptat ieri legea prin care se extinde numărul de locuri al autoturismelor cu care se efectueaza transportul alternativ de persoane, in completarea mediului concurențial al serviciilor de taximetrie. Senatorul Vasile Toma a transmis că a depus proiectul legislativ prin care se extinde numărul de locuri ale autoturismelor taxi de la 4+1, până la 8+1 locuri inclusiv.

”Asa cum am promis, astazi am depus, proiectul legislativ, cu procedura urgentata, prin care extindem numărul de locuri ale autoturismelor taxi de la 4+1 locuri pana la 8+1 locuri inclusiv.

Camera deputaților a adoptat ieri legea prin care se extinde numărul de locuri al autoturismelor cu care se efectueaza transportul alternativ de persoane, in completarea mediului concurențial al serviciilor de taximetrie.

Este nevoie de aceasta reglementare si la activitatea de taximetrie pentru a tine in echilibru serviciile de transport persoane cu autoturisme.
De asemenea, mai asiguram astfel o pârghie instituțiilor de control pentru depistarea si sancționarea transportatorilor ilegali de persoane, asa-numitii “pirati”.

Scopul meu este ca, impreuna cu colegii, sa imbunatatim legislatia, in acord cu solicitarile pasagerilor si pentru a tine pasul cu avansul tehnologic, tot mai vizibil si mai important, in fiecare domeniu de activitate
„ a declarat senatorul PSD Vasile Toma, într-un comunicat de presă.

Advertisements

Related posts

Aeroportul Iași doboară un nou record propriu: peste 380.000 de pasageri în 2015 și este pentru prima dată în istoria sa pe podiumul aeroporturilor regionale

Redacția

E.ON a investit circa 3 milioane de euro în 54 de şcoli pentru îmbunătăţirea condiţiilor de educaţie şi economisire a energiei

Redacția

Furnizarea apei potabile este întreruptă în cartierele Sodomeni și Boșteni

Redacția
Încarcă...