RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Senatorul Lazăr solicită ministrului Fondurilor Europene să facă publice obiectivele tematice pentru perioada 2014-2020

Comunitățile locale trebuie să cunoască din timp ce oportunitățile de finanțare pentru dezvoltarea activităților în zonele rurale pentru perioada 2014-2020.

Acesta este un semnal de alarmă tras de senatorul Sorin Lazăr. Săptămâna aceasta el a solicitat ministrului Fondurilor Europene să facă publice obiectivele tematice pentru această perioadă.”În vederea maximizării atragerii fondurilor europene, tinând cont de nivelul redus al absorbţiei acestora pentru perioada 2007-2013 , vă rog să îmi comunicați pentru perioada 2014-2020 care sunt obiectivele tematice POR (Regional) ,POS DRU (Resurse Umane),POS CCE (Cresterea Competivitatii Economice), PNDR (Dezvoltare Rurală) pentru dezvoltarea activităţilor în zonele rurale în vederea creşterii numărului de locuri de muncă şi a veniturilor alternative”, se arată în interpelarea adresată lui Eugen Teodorovici, Ministrul Fondurilor Europene.      

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  

Related posts

Alegerile locale și parlamentare anticipate, în jurul datei de 28 iunie. Turcan: Vor fi la distanță de o zi sau maximum o săptămână

Redacția

O ieșeancă a bătut vicepreședintele unei secții de votare!

Redacția

Fostul președinte al PDL Pașcani și primarul Pantazi criticați de co-președinții ACL Iași

Marius Parteni
Încarcă...