RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Senatorul american Bob Menendez a fost inculpat pentru acte de corupție

Politicianul democrat Bob Menendez, președintele Comisiei pentru Afaceri Externe din Senatul SUA, soția sa și trei oameni de afaceri au fost inculpați, vineri, pentru acte de corupție, în cadrul unei investigații a procurorilor din statul New York.

Procuratura districtuală sudică din New York a anunțat inculparea senatorului democrat Robert (Bob) Menendez, a soției sale, Nadine Menendez, și a trei manageri de companii – Wael H., Jose U. și Fred D., afirmă surse judiciare citate de cotidianul The Washington Post.

Acuzațiile de referă la conspirație în vederea comiterii de acte de corupție și fraude.

Conform unor surse citate de agenția The Associated Press, procurorii au depistat în cursul perchezițiilor în reședințele senatorului Bob Menendez lingouri de aur în valoare de 100.000 de dolari și numerar nedeclarat în valoare de 480.000 de dolari.

  

Biroul senatorului democrat Bob Menendez, care este președintele Comisiei pentru Afaceri Externe din Senatul SUA, nu a făcut niciun comentariu după formularea acuzațiilor.

David Schertler, avocatul soției senatorului, Nadine Menendez, a declarat că aceasta ”neagă acuzațiile referitoare la activități infracționale și le va contesta în instanță”.

Potrivit procurorilor, care au investigat acțiunile senatorului câțiva ani, Menendez a furnizat informații guvernamentale sensibile și a recurs la alte acțiuni pentru a ajuta în secret Egiptul,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Moscova renunță la o măsură de protecție anti-Covid pe care cetățenii oricum o ignorau complet

Redacția

O americancă de 61 de ani a câştigat marele premiu la loterie, pentru a treia oară în ultimii 3 ani. Ce vrea să facă acum cu banii

Redacția

Bulgaria renunță la certificatul verde, cu o singură excepție. Unde va mai fi necesar

Redacția
Încarcă...