RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Șeful CJ Iași a predat constructorului ordinul de începere a lucrării la DJ 208 L Pașcani – Brătești – Miroslovești. Opoziția îl ironizează!

Astăzi a fost predat către constructor ordinul de începere a lucrărilor pe drumul județean 208 L, Pașcani – Brătești – Miroslovești. Lucrarea va fi gata în termen de 9 luni de zile.

 

  

La eveniment au participat Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași, Ovidiu Ciucan – directorul DJDP Iași, primarii din Pașcani, Stolniceni Prăjescu și Miroslovești, consilieri județeni și locali și reprezentanți ai constructorului.

Investiția este una mult așteptată, după cum afirma astăzi președintele CJ. Maricel Popa a ținut un discurs asemănător celor cu care se adresează mulțimii la toate evenimentele de acest gen. El a vorbit despre strategia abordată în privința asfaltării drumurilor județene.

La eveniment au participat şi câţiva consilieri judeţeni, mai puțin cei din opoziție, care s-au declarat nemulțumiți de faptul că Popa inaugurează o investiție în goana după imagine, el fiind deja în campanie electorală. “Aceste lucrări de modernizare nu au nimic ieșit din comun și nu ar trebui să constituie motive de celebrare pentru mediul politic. Dar pentru că Maricel Popa a intrat în campanie electorală, va transforma orice mișcare a sa sau a Consiliului Județean în acțiune electorală. Deoarece lucrările la acest drum se vor finaliza după alegerile locale și nu poate exploata politic acel moment, încearcă să fructifice electoral începerea lucrărilor. Maricel Popa nu se află la prima acțiune ciudată în acest sens, anul trecut a inaugurat o porțiune de 2 km dintr-un drum neterminat între Tomești și Păun. Nu au mai pus niciun metru de asfalt pe acel drum până acum. Prim consilierul județean, nu înțelege ca asta e sarcina lui în fruntea CJ, să facă drumuri, să facă investiții, iar dacă a ajuns să se laude doar cu unul, două drumuri începute, nu face altceva decât să atragă atenția asupra lipsei de rezultate notabile”, se arată într-o postare pe Facebook ce aparține lui Romeo Vatră, liderul consilierilor PNL din CJ Iași.    

Valoarea investiției la acest obiectiv este de 13,6 milioane lei. Drumul județean are o lungime de 6,2 km.

Related posts

Tamponare în intersecția de la Spitalul Municipal. Semaforizarea încurcă, cred unii șoferi!

Marius Parteni

Mașină înfiptă într-un stâlp la Stolniceni Prăjescu! Șoferul a ajuns la spital

Marius Parteni

Sărbătoarea Nașterii Sf. Fecioare Maria, în Biserica Romano-Catolică

Redacția
Încarcă...