RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Sediul Partidului Mișcarea Populară a fost inaugurat. Mesajul conducerii locale:”Pășcănenii care vor schimbarea să ni se alăture”

Câteva zeci de persoane au participat astăzi la inaugurarea sediului Partidului Mișcarea Populară, filiala Pașcani. Printre invitați, deputați ai formațiunii politice din țară, conducerea organizației județene Iași și a fundației Mișcarea Populară și membri sau simpatizanți ai formațiunii politice.

Filiala locală activează în fostul sediu al librăriei care a funcționat pe strada Nicolae Iorga. Activitatea formațiunii politice va fi una vizibilă începând cu anul viitor. Conducerea interimară a organizației este asigurată de Valeriu Muraru, iar activitatea Fundației Mișcarea Populară va fi coordonată de Olteanu Camelia. Aspirațiile celor care vor răspunde de acțiunile de la Pașcani sunt dintre cele mai îndrăznețe. Ei i-au îndemnat pe pășcănenii nemulțumiți de ceea ce se întâmplă la această oră în municipiu să se alăture celor din PMP.“Sunt o persoană căreia îi place mai mult să lucreze decât să promită. Mesajul nostru pentru pășcănenii care vor o schimbare, este acela de a ni se alătura”, a declarat Valeriu Muraru.
Deputații Valerian Vreme, președintele PMP Bacău, și Mirela Stoica, președintele PMP Neamț au transmis și ei celor din organizația Pașcani să muncească în această echipă și facă cunoscute proiectele și inițiativele Partidului Mișcarea Populară și Fundației cu același nume.Deputatul Vreme a ținut să remarce faptul că valul de nemulțimiri a populației față de promisiunile USL este în creștere, iar oamenii văd că promisiunile sunt minciuni. 

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Craciunescu, nedorit nici de liderii județeni

Redacția

Viorica Dăncilă anunță că a plecat din PSD. „ O iau de la capăt. De astăzi sunt membru al unei formațiuni politice noi”

Redacția

Pantazi – Nedelcu – Zanet “trioul de aur” care a dus PSD Pașcani în prăpastie, a lipsit de la ședința de astăzi!

Marius Parteni
Încarcă...