NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Deputatul Mihai Ioan Lasca, intrat în Parlament pe listele AUR, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru că a bătut un șofer. Sentința este definitivă

Deputatul de Bihor Mihai Ioan Lasca, intrat în Parlament pe listele AUR, a fost condamnat definitiv miercuri la doi ani de închisoare cu suspendare și 120 de zile de muncă în folosul comunității sub acuzația de loviri și alte violențe, scrie publicația locală Bihor Just.

Lasca a fost acuzat că, în vara lui 2019, a blocat în trafic un șofer pe care l-a bătut. Prin sentința definitivă dată astăzi, Curtea de Apel Oradea a respins ca nefondat apelul lui Ioan Mihai Lasca și a menținut dispozițiile hotărârii date, în noiembrie 2020, de Judecătoria Oradea.

Ioan Mihai Lasca este acuzat că, pe 24 august 2019, pe DN79 Oradea – Salonta, la ieșirea din Nojorid, a blocat o mașină după care l-a luat la bătaie pe cel aflat la volan. Victima le-a povestit judecătorilor că, după ce autoturismul i-a fost blocat, Lasca a coborât din mașina sa și a încercat să deschidă portiera șoferului. Pentru că nu a reușit, a rupt ștergătorul din partea stângă și s-a îndreptat spre portiera din dreapta-față. A deschis-o și a urcat în vehicul, unde l-a lovit pe cel aflat la volan în față și în zona costală. În urma agresiunii, victima a suferit răni multiple (TCF, fractură perete lateral sinus maxilar stâng, hemosinus asociat, chist subarahnoidian, nevralgie trigeminală) și a avut nevoie de 20 de zile de îngrijiri medicale.

Din martie 2021, Lasca figurează ca deputat neafiliat.

  

g4media

Advertisements

Related posts

Dumitru Pantazi: „Am votat pentru normalitate şi prosperitate” (VIDEO)

Redacția

Candidaţii la cele 98 de primării din județul Iași

Redacția

Grigore Crăciunescu: Milionul de locuri de muncă promis de PSD nu se vede nicăieri, iar rata şomajului în rândul tinerilor este ridicată

Redacția
Încarcă...