RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ședință la Consiliul Județean prezidată de Maricel Popa. Un liberal i-a cerut demisia

Ședința extraordinară de CJ, care are loc în această dimineață, este prezidata de Maricel Popa.

 

  

Amintim că, ieri, președintele Consiliului Județean a fost anunțat oficial de către procurorii DNA că este urmărit penal pentru săvârșirea a trei infracțiuni de abuz în serviciu.

UPDATE ORA 10:50

Ședința s-a întrerupt pentru consultări, PSD susținând ca raportul suplimentarilor la bugetele locale să fie de 99/1 la sută în timp ce liberalii au cerut să fie păstrată proporția de 80 la sută după criteriul suprafață și 20 la sută după populație.

După consultări, s-a ajuns la un compromis: 80 cu 20, cum era si până acum, iar proiectul de hotărâre a fost votat în unanimitate.

UPDATE ORA 10:33

După aproximativ 20 de minute, Maricel Popa a cerut revenirea la ordinea de zi, insistând asupra acestui lucru după ce liberalul Liviu Brătescu a atras atenția că la Direcția Județeană a Drumurilor treburile nu merg tocmai bine – aluzie la dosarele în care este cercetat președintele CJ, dar și la licitația eșuată pentru atribuirea contractului de deszăpezire în actualul sezon rece.

UPDATE ORA 10:20

Ședința are un singur proiect pe ordinea de zi: repartizarea către administrațiile locale din județ a unor cote defalcate din impozitul pe venit.

Discuțiile însă au luat-o pe altă cale, după ce liderul consilierilor liberali, Romeo Vatră, i-a cerut demisia șefului CJ.

Sursa www.ziaruldeiasi.ro

Related posts

Klaus Iohannis a promulgat modificările și completările legii serviciului de apă: pășcănenii pot face contracte individuale! (DOC)

Răzvan Grecu

Noaptea minții! Primarul și secretarul aprobă publicarea listelor cu beneficiarii stimulentelor de risc din rândul angajaților Spitalului Municipal. Ulterior ridică din umeri!

Marius Parteni

Regulamentul pentru animalele de companie, amendat la propunerea cetățenilor!

Răzvan Grecu
Încarcă...