NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Secretarul Zuzan somează consilierii locali să-și depună rapoartele de activitate pentru anul 2013

Mircea Zuzan, secretarul municipiului Pașcani, face un apel la consilierii locali să respecte legea și să depună la secretariatul instituției rapoartele de activitate pentru a fi aduse la cunoștința publicului, prin publicarea pe site-ul Primăriei.

 

Declarația a fost făcută în cadrul  unui interviu acordat televiziunii locale Actualitatea TV, pe marginea proiectelor de hotărâre de pe ordinea de zi a ședinței ordinare pentru luna martie a Consiliului Local.

„Aș ruga consilierii locali și pe viceprimar să-și prezinte raportul de activitate pe anul 2013. Nu în Consiliul Local, ci la secretariatul acestuia, pentru a putea fi comunicat opiniei publice prin publicarea pe site-ul instituției. Au această obligație prin lege. Mai sunt 15 consilieri locali care trebuie să-și publice raportul de activitate. De asemena această obligație o au și președinții comisiilor de specialitate, dar și Compartimentul de Medicina Școlară, Biblioteca, Casa de Cultură, Creșa nr.1 și Cantina Socială”, ne- a declarat Mircea Zuzan, secretarul municipiului Pașcani.

Menționăm că legea nu impune sancțiuni împotriva consilierilor locali care nu-și îndeplinesc această obligație.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Ieșirile din Pașcani spre Târgu Frumos și Moțca sunt circulabile

Teona Gherasim

Un consilier care a votat pentru delegarea serviciului de apă către ApaVital execută lucrări pentru operatorul județean. Cum comentezi?

Marius Parteni

Scântei la o ședință din Primărie: Șefii Primăriei spun „Nu” cheltuirii transparente a banilor publici!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site